מי שיכול
...

JavaBoyEM

New member
מי שיכול ../images/Emo92.gif ...

כבר כמה זמן שאני מנסה למכור את המכשיר שלי... עכשיו שכבר מצאתי קונה אין לי מושג איך ומה צריך לעשות בשביל למכור לו אותו... המכשיר שמכרתי פועל ברשת אורנג´... ומה אני פשוט צריך לתת לו אותו בתמורה לכסף
או שזה יותר מוסבך מזה
מישהו,
יכול להסביר לי את כל התהליך
מה קורה שם בדיוק
אולי אפילו לכתוב על זה מאמר ...
יי

JavaBoyEM

New member
מה לא הבנת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה צריך לעשות בשביל למכור את המכשיר
כי אם הוא יתן לי את הכסף ואני אתן לו את המכשיר אז כשהוא נגיד ילך לתקן את המכשיר באורנג´ הם יחשבו שהוא גנוב... אתה מבין

דרגורן

New member
בשביל למכור את המכשיר ברשת אורנג´

אתה צריך להתקשר לשירות הלקוחות 054* או לגשת לנקודת שירות גדולה (יד אליהו, קניון מלחה וכו´) ולבקש העברת בעלות. זה עולה 99 ש"ח (שאתה או הקונה משלמים)

m e i r

New member
תיקון בקשר למחירים

אם מדובר בביגטוק אתה יכול פשוט למכור לו את המכשיר ואפילו לא להודיע לחברה. אם לא, אתה יכול לפנות לחברה, ב054* והם ישלחו לך טפסי העברת בעלות, תחתום אתה ויחתום הקונה ותשלחו חזרה לחברה. הלקוח החדש ישלם 99 ש"ח על העברת הבעלות. אם תבצעו את זה באחד ממרכזי orange או באחת מנקודות השירות שלהם זה יעלה לקונה מחצית הסכום.

AndreyS

New member
עוד משהו על ביג-טוק

שימו לב כל אלה שמוכרים ביג-טור אם אתם לא רוצים לדפוק את הקונה תוודאו שאתם מוכרים את הקו עם המכשיר שאיתו הוא נקנה וזאת מכייון שאפשר לשדרג ביג-טוק רק עם המכשיר המקורי.

AndreyS

New member
ערן../images/Emo46.gif

אל תדבר על מה שאתה לא יודע. יש לי ביג-טוק בבית התרשרתי ממנו ל*111 (מרכז שירות ביג-טוק) וסיפרו לי שם שהמעבר עולה 99 ש"ח ואפשרי לכל מי שמלאו לו 18 שנה, יש לו את המכשיר המקורי שאיתו נקנה הקו, מסוגל לשלם באמצעי תשלום ישראלי.

אבללללללללללללללללל

יש לי ביג טוק 3310 וגם אני התקשרתי 111* ושאלתי ככה: יש לי מכשיר ביג טוק אני רוצה לשדרג אותו ל:514 הם אמרו לי שזה לא ניתן ואולי בעתיד יהיה אפשר לעבור מחבילה לחבילה וחוץ מזה אני לא ממציא כלום תחשוב מה שאתה רוצה!!!!! נ.ב כל אחד יכול להתקשר ולשאול אתם תשמעו בעצמכם מה הם אומרים

AndreyS

New member
הם עושים קומבינה.

כמובן שכשאתה בביג-טוק אתה לא יכול להחליף מכשיר. אבל אתה יכול כמו שכתבתי לעבור לתכנית רגילה (To GO) ואז יש לך אפשרות לשדרג.

m e i r

New member
תנו לי ליישר קו

לעבור מביג טוק לקו עם תשלום חודשי אכן אפשרי רק אם יש לך את המכשיר המקורי שרשום אצל orange, ורק אם אתה בן 18 ובעל אמצעי תשלום ישראלי, וכן עליך להיות לקוח ביגטוק לפחות חצי שנה. לגבי שדרוג, רק לקוח עם חשבון חודשי יכול לשדרג מכשיר (בוותק של 16 חודש) אבל לקוח ביגטוק, כאמור, יכול להפוך ללקוח כזה.

Cellwiz

New member
לא ניתן לעבור כרגע

מביג טוק ל to go או להפך. ישנה הקפאה של המעברים בערך לחודש.

פגעסוס

Well-known member
העברת בעלות...

אפשרות אחת: להתקשר לשירות הלקוחות 054* (אפשר גם 222*) ולבקש שישלחו לך טפסי העברת בעלות בדואר. הטפסים כוללים: טופס העברת בעלות, תנאי תוכנית, נספח אחריות. בתוכם אתה צריך להחזיר לאורנג´ רק את טופס העברת הבעלות שעליו אתה וגם הקונה חתומים (הוא חתום גם על כך שהוא קרא ומסכים לתנאי התוכנית ולנספח האחריות). המחיר להעברת בעלות בדואר הוא 116 כולל מע"ם שאותם משלם הקונה דרך החשבונית. אפשרות שניה: לגשת למרכז או נקודת שירות של אורנג´ (לא למשווק מורשה), ביחד עם הקונה, וחתום שם על הטפסים הרלוונטיים (מומלץ לגשת למרכז או נקודת שירות, חוסך טעויות, קל יותר להסביר אדם מול אדם). המחיר להעברת בעלות במרכז או נקודת שירות הוא 58 ש"ח כולל מע"ם. GYXOIO

1אריאלה

New member
באמת לא בשביל להרגיז...

אבל מה בדיוק הרציונאל בלקחת מחיר כפול במרכז שירות?! דווקא פעולות המבוצעות בדואר או בפקס דורשות הרבה פחות משאבים! איפה פה ההיגיון?

1אריאלה

New member
העובדה נשארת בעינה

בדואר לוקחים כפול למרות שלחברה זה עולה פחות

m e i r

New member
את הופכת את היוצרות

על השירות לקחו מלכתחילה 99ש"ח + מע"מ (115.83ש"ח כולל מע"מ). במרכזי שירות לוקחים כעת חצי (ולא כמו שהצגת שבדואר גובים כפול- יש משמעות לסדר הכרונולוגי).כלומר, בפעולה פרונטלית של העברת בעלות משלמים 49.5ש"ח לא כולל מע"מ (57.91ש"ח כולל מע"מ). כשאני שאלתי למה זה כך אמרו לי באמת שזה נבע מהטעויות שהיו בשליחה בדואר, אך לדעתי מעבר לכך יש להם רצון שאנשים יגיעו לנק´ השירות ויתרשמו מהם (לטובה, יש לומר). אגב, אריאלה, למקרה שאת לא יודעת, בסלקום מחיר העברת בעלות גבוה גם מהאפשרות היקרה יותר, המצויינת לעיל.

למעלה