איך הגעתם לזה ש... עיגול זה 2? לא קלטתי את הרמז בשום מקום
A avivsh New member 6/7/05 #38 כבר אין צורך... הצלחתי!!! ניצחתי את המשחק הזה סופסוף אני לא רוצה להרוס פה למי שעוד לא הצליח אז אם אתם רוצים תפנו אלי כדי שאני אגיד לכם מה לעשות
כבר אין צורך... הצלחתי!!! ניצחתי את המשחק הזה סופסוף אני לא רוצה להרוס פה למי שעוד לא הצליח אז אם אתם רוצים תפנו אלי כדי שאני אגיד לכם מה לעשות
C c a i n New member 6/7/05 #41 ../images/Emo53.gif שמישהו בבקשה יסביר לי מה לעזאזל עושים עם הספרים...
C c a i n New member 6/7/05 #43 לא נכון... זה לא עושה כלום.. סידרתי- כתום ורוד אדום כחול צהוב ירוק וזה לא עשה לי כלום...
T TheCharm New member 6/7/05 #45 זה כתוב בשם תחברי את המילה הראשונה של שם של כל ספר כתוב לך CIRCLE ואז המילה השניה כתוב IS TWO (הספר האדום הוא הרווח)
זה כתוב בשם תחברי את המילה הראשונה של שם של כל ספר כתוב לך CIRCLE ואז המילה השניה כתוב IS TWO (הספר האדום הוא הרווח)
W When Pigs Fly New member 7/7/05 #48 מאחורי המיטה רשומים מספרים ובינהם יש ריבוע מלא. ובלוח מטרה יש אותם מספרים רק במקום ריבוע מלא יש 5.
K koya1 New member 8/7/05 #54 מה עושים עם הקלטת?!?!?! ויצא לי לפי מצה שאמרת שהקוד הוא 71 ועוד מספר חסר!!! וניסיתי את כולם וזה עדיין לא נפתח!!!
מה עושים עם הקלטת?!?!?! ויצא לי לפי מצה שאמרת שהקוד הוא 71 ועוד מספר חסר!!! וניסיתי את כולם וזה עדיין לא נפתח!!!
צ צועקת אהבה New member 8/7/05 #56 מאחורי המערכת אמור להיות מפתח אני לא מוצאת אותו! מישהו יכול לעזור? בחדר של דנה תודה
T TheCharm New member 8/7/05 #57 אממ תסתכלי על המדפים מהצד. כאילו שתראי גם את הדלת וגם את המדפים... ואז תשימי לב למפתח לבן קטן מבצבץ