מי שיחק ב"חדר של דונה"

KeReN 0R

New member
מי שיחק ב"חדר של דונה"../images/Emo35.gif

אני באמצע אבל אני לא מצליחה לעבור! מי שישחק(אני יכולה לעזור עד לאן שעברתי) אז שירשום בבקשה את הקוד של הכספת

KeReN 0R

New member
בינתיים עשיתי ככה:

-שמתי את החצים על הפוסטר. -אספתי את התמונה הממוסגרת מהמדף. -הרמתי את הדף המקופל מהפח. -הוצאתי את הקלטת מהמגירה העליונה בשולחן(לא מהנעולות!). -הוצאתי את האסימון מצד המיטה. -לקחתי את המפתח הכסוף מאחורי המערכת. -פתחתי את המגירה עם המפתח והוצאתי את הפינצטה. -עם הפינצטה הוצאתי את המפתח מהקופה. -פתחתי את המגירה עם המפתח והוצאתי את הסכין היפאנית. -לקחתי את הטוש לפוסטר. -חתכתי עם הסכין היפאנית את הפוסטר והתגלתה כספת. ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות
(יצא סיכום טוב-אם אני ישכח תמיד יהיה לי את זה
)

רוסקו 90

New member
עוד דברים

יש גם קוד מאחורי המיטה ולפי התמונה צריך לשים את הנורה שעל השידה במנורה שעל השולחן. ויש גם איזה קטע עם הסדר של הספרים שלא הצלחתי לפענח. ודרך אגב, על איזה אסימון את מדברת? לא מצאתי

רוסקו 90

New member
ועוד משהו

יש מתחת למיטה איזו שהיא תמונה נוספת... לו רק היינו יודעים סינית

עוד משהו

את הקלטת שנמצאת במגירה בשולחן שמים על התמונה הנמצאת על החלק ההכי עליון של הספריה....

K i f

New member
על איזה אסימון מדובר? ולמה אני לא מ

וצא מאחורי המערכת מפתח כסוף? @_@

K i f

New member
רגב, אנשים.. חשבתי על משהו...

נכון הנייר בפח.. יש בו משולש שווה 4... בקיר שמאחורי המיטה יש כמה מספרים ובאמצע ריבוע... כנראה שאם עושים פעולת חשבון מסויימת עם המספרים ואם מוצאים עוד משולש... זה הפיתרון לקוד @-@

K i f

New member
רגב=אגב*, ומצאתי עוד משהו!

מעל השידה... במדף העליון יש ציור בטוש ירוק זוהר... ציור ילדותי כזה ונחמד

KeReN 0R

New member
יש מהזוית שאפשר לראות את הדלת...

אפשר למצוא את זה...

רז ברק1

New member
בינתיים עשיתי ככה:KeReN OR

בעודעה שכתבת כתוב"לקחתי את המפתח הכסוף מאחורי המארכת"היזה מפתח קסוף: לחצתי על המערכת ואין מפתח קסוף תוחלי לעזור לי
?

החדר של דונה

מאחורי המיטה נראה לי שיש קוד לכספת אבל יש בו הרבה מספרים והקוד לא נכנס.....תנסי אולי תגלי משהוא...

•shilgia•

New member
צריך למצוא מברג

לפתוח את ההכוס שהמנורה שמה לחקת אותה לשים את המנורה במנורת השולחן לכבות את האור ויהיה למעלה מעל הארונית הציור יכול להפוך למשהו אחר... נראה לי

ממממ

את הקלטת שמים על הציור שמעל המדפים וזה יוצא כוכב חץ 3. בציור עם הריבוע ליד המיטה כתוב 912 ו-201- סכום הספרות של שניהם יוצא 3, אני לא יודעת אם זה אומר משהו. ובדף המקופל יש משולש הפוך=4. מה כל זה אומר- אין לי מושג קלוש. בינתיים שכל אחד ימשיך לכתוב מה הוא כבר עשה, אולי בסוף נמצא ת'פתרון.

אז מה שאנחנו יודעים בינתיים

זה שמשולש = 4 (לפי הנייר בפח) כוכב = 3 (אם שמים את הקלטת על הציור הירוק מעל המדפים) עיגול = 2 (אם מסדרים את הספרים לפי הסדר שהם מופיעים בתמונה אפשר לקרוא - סירקל איס טו. ז"א עיגול זה 2). אבל מה זה ריבוע? ואיפה המפתח שנמצא מאחורי המערכת? אני ממש לא רואה אותו...

טוב, תוספות...

(מצאתי את המפתח...) את הנורה מוציאים בעזרת האסימון! שמים אותה בתוך המנורה, מכבים את האור ואז על השולחן מתגלה צופן...

רק עוד קצת..

בציור שליד המיטה רשומים המספרים: 9 12 ריבוע 20 1 בלוח המטרה מופיעים המספרים האלו בסדר הזה רק שבמקום ריבוע יש - 5 לכן ריבוע = 5. ולמרות זאת, ולמרות שחשבתי שפיענחתי את הצופן הכספת לא נפתחת לי... :mad:\

למעלה