מי שחלם היי כולם, אני הייתי רוצה לדעת איפה אני יכולה להוריד שירים מהמחזמר "מי שחלם"...
M M a y l i New member 27/9/05 #1 מי שחלם היי כולם, אני הייתי רוצה לדעת איפה אני יכולה להוריד שירים מהמחזמר "מי שחלם"...
M M a y l i New member 1/10/05 #11 יש לי את מי שחלם מהתכנית של כוכב נולד אבל אין לי את להשתטות לפעמים, מישהי יכולה להעלות פליז? תודה
ש שלומית הראשלצית New member 28/9/05 #3 מה שיש לנו זה "מאחורי הקלעים" של מי שחלם... אומרים שיצא דיסק עם אוסף השירים משם אבל טרם ווידאתי את השמועה הזו עדיין...
מה שיש לנו זה "מאחורי הקלעים" של מי שחלם... אומרים שיצא דיסק עם אוסף השירים משם אבל טרם ווידאתי את השמועה הזו עדיין...
ה ההראלית New member 28/9/05 #4 מי שחלם לו ונשאר לו החלום גם אני רוצה לראות ולשמוע את השירים ואת הראל אבל איןןןןןןןןןןןן לצערי.
ש שלומית הראשלצית New member 28/9/05 #7 מה שיש זה מה ששודר בטלויזיה : מה שיש זה מה ששודר או ב"מאחורי הקלעים" של מי שחלם או בכוכב נולד = הראלוש שר את "מי שחלם" או באנשי השנה = להשתטות לפעמים אני חושבת שזה הכל בעצם
מה שיש זה מה ששודר בטלויזיה : מה שיש זה מה ששודר או ב"מאחורי הקלעים" של מי שחלם או בכוכב נולד = הראלוש שר את "מי שחלם" או באנשי השנה = להשתטות לפעמים אני חושבת שזה הכל בעצם
ה ההראלית New member 28/9/05 #8 את השניים האחרונים יש לי אבל אין לי את מאחורי הקלעים של "מי שחלם". טוב ננסה לחפש. תודה בכל אופן
T TalTal1492 New member 28/9/05 #9 יש לי את השיר במחשב ... מי שרוצה יכולה ליצור איתי קשר ואני אשלח לה ... [email protected] נ.ב אני חדשה וחולה על הראלוש ....
יש לי את השיר במחשב ... מי שרוצה יכולה ליצור איתי קשר ואני אשלח לה ... [email protected] נ.ב אני חדשה וחולה על הראלוש ....