מי שחלם

מי שחלם../images/Emo99.gif

אתמול הלכתי למי שחלם אז ככה.. אני וחברה שלי [שכבר ראתה את ההצגה..]הלכנו להצגה עם אמא שלה ודודה שלה.. הגענו לאולם והתיישבנו חח ואז אמרו לנו שבמקום חני נחמיאס משחקת אוסנת וישנסקי[נראה לי שככה כותבים חח] והחליפו גם את גילה אלמגור..שכחתי את השם של השחקנית אני לא יספר את העלילה..אבל ההצגה הזאת פשוט מ=ד=ה=י=מ=ה אהה והייתה גם פאשלה בהצגה חחח *ספוילר למי שלא ראתה את ההצגה*
נכון יש את הקטע שאורי צריך להתחתן עם אנה[?!נראה לי.]ויש את המסך הזה מאחורה שכתוב כעבור חודשוכאלה?! אז התחילה הסצינה שהראל בא וכולם רוקדים ובנתיים הכלה מתלבשת.. אז פתאום היה כתוב מאחורה "כעבור 8 שנים.."אז עודד תאומי אמר"הכלה עדיין מתלבשת"משו כזה חח נראה לי שזאת הייתה פאשלה..חח בקיצור כל מי שלא הלכה
אניי ממש ממליצה ללכת..ההצגה הזאת פשוט מדהימה והראל
משחק מדהים
ושר שם כ"כ מקסייםם וכל מי שהולכת בקרוב שתהנההה

skaatit 1

New member
שמחה שנהנית נשמה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

גמאני אלך מתישהוא...
מקווה שזה יהיה בקרוב...
אני מזה רוצה כבר לראות אותו משחק..
שמחה בשבילך בובה...

i love skat

New member
שמח שנהנת מותק../images/Emo187.gif

ההצגה באמת באמת מדהימה ומרגשת! גילה אלמגור גרמה לי לבכות כמה וכמה פעמים.. היא מדהימה והראל..אח..אין צורך להרבות במילים..פשוט מדהים!

לאו14

New member
אני שמחה שנהנת בובי!!../images/Emo141.gif

אני כבר הייתי בהצגה!!! באמת הצגה מדהימה!! [אחת המדהימות ומרגשות שראיתי..וראיתי!!] באסה שחני נחמיאס לא שיחקה אצלכם..היא ממש מרגשת שם.. יש לה איזה שיר בהתחלה ככה והיא גרמה לי לבכות..!! אבל ה-ר-א-ל..
"אין לי מילים יותר כבר לתאר" פשוט מדהים!! אני מתה ללכת שוב!!

shahar s

New member
שמחה שנהניתת מתוקהה. ../images/Emo150.gif

מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". מחר אני הולכת ל"מי שחלם". חוחוחו

Skaat13

New member
שמחה שנהנת :)

גמני הייתי אתמול
זה היה קורע הפשלה
באמת היה מקסים,כל מי שלא הייתה,שתלך! הייתי שורה ראשונה זה היה כ"כ מקסים

למעלה