מי שוכר במקומי?

No Name 123

New member
מי שוכר במקומי?

בעוד חודשיים אני עומדת לעזוב את הדירה אותה אני שוכרת. כבר הודעתי על כך לבעל הבית והוא החל לחפש שוכרים חדשים. הבעיה היא שהוא רוצה להראות את הדירה שלוש פעמים בשבוע!!! הוא שולח אנשים לדירה ולא מגיע איתם. אני לא מוכנה להראות את הדירה שלוש פעמים בשבוע. לדעתי, אפילו פעם אחת זה המון! גם פעם בשבוע זה מתוך טוב לב שלי. בחוזה אין סעיף שמחייב אותי להראות את הדירה. האם אני מחוייבת למשהו, או שזה באמת טוב לי שלי? האם אני יכולה לסרב בכלל להראות את הדירה?

NightElf

New member
עד כמה שאני יודע, בעל הבית לא

יכול "לקפוץ" לדירה מתי שמתחשק, ובטח ובטח לא לשלוח אנשים כשאין אף אחד בדירה, את שוכרת את הדירה, ויש בה מלא חפציים שלך, אישיים ויקרי ערך (אני משער). אני מציע שתדברי עם בעל הבית על כך, שישלח אנשים רק כשאת בבית ובשעות שנוחות לך. אני אישית, את הדירות שהלכתי לראות בזמנו, הייתי הולך לראות בשעות שנוחות לאנשים שעוזבים את הדירה, ולא מתי שהתחשק לבעל הבית. ואם היו מקרים שהייתי מדבר ישירות עם בעל הבית (טלפון שהיה במודעה) ולא עם האנשים שעמדו לעזוב את הדירה, אז הוא היה מפנה אותי לאלה שגרים בדירה, והייתי מתאם איתם. בקשר ללסרב להראות את הדירה, לא נראה לי שזה משהו שאת יכולה לעשות, כי בסופו של דבר הנכס הוא לא שלך אלא של בעל הדירה, אבל בקשר ללשלוח אנשים לדירה כאשר את נמצאת בה ולא כאשר את חסרה, זה נראה לי כמו משהו לגיטימי לחלוטין. כמה זמן את נמצאת בדירה הזאת? והאם דיברת עם בעל הדירה על כך?

למעלה