מי שבת אתמול?!?!?!
ר רייצל87 New member 2/3/05 #3 מה?? למה??../images/Emo4.gif אני לפחות לא מכירה את הדרך ברכבת בעל-פה..
D Dark faith New member 3/3/05 #4 מי הולך לבית הספר בשביתה?! ואממ....אמממממממממ...................שמעי מי שנוסע כל יום ברכבת כבר מכיר את תנועת הרכבות בעל פה . כן- אני מתכוונת את שעות הרכבות של כל התחנות זה עצוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מי הולך לבית הספר בשביתה?! ואממ....אמממממממממ...................שמעי מי שנוסע כל יום ברכבת כבר מכיר את תנועת הרכבות בעל פה . כן- אני מתכוונת את שעות הרכבות של כל התחנות זה עצוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ר רייצל87 New member 4/3/05 #5 לזה את קוראת שביתה?? כל התלמידים היו.. וגם ככה יש לי מספיק בעיות בבצפר.. אולי תתחילי לנוסע באוטובוס אולי תכירי עוד אנשים!!!
לזה את קוראת שביתה?? כל התלמידים היו.. וגם ככה יש לי מספיק בעיות בבצפר.. אולי תתחילי לנוסע באוטובוס אולי תכירי עוד אנשים!!!
D Dark faith New member 7/3/05 #6 :-\ תאמיני לי, היה עדיף לחכות לרכבת..... אנשים טובים נראים רק מרחוק
ר רייצל87 New member 7/3/05 #7 ../images/Emo6.gif רותם רותם רותם... מה נעשה איתך.. עד שניסית לעשות משהו זה קורה..