``מי רצח את רבין?``

``מי רצח את רבין?``

מישהו כאן קרא את הספר ``מי רצח את רבין?`` ? אני לא, אני מנסה להשיג אותו, אתם יודעים , הוא הורד מהמדפים בגלל שגילו בו יותר מדי פרטים על רצח רבין . לא יודעת, שמעתי שיש בו סברה שפרס הוא האחראי -יעני זה ששלח את יגאל אמיר. מסופר שם ממה ששמעתי שזה קרה מהשב``כ כי יגאל עמיר נכנס לאיזור הסטרילי דרך אנשים שהכירו אותו. מסופר שם גם שהנהג של המכונית שהסיעו את רבין לבית חולים ישר אחרי היריות, אמר שהוא נראה בסדר ושהוא דיבר. אז יש סברה שגמרו אותו בבית חולים עצמו. שהכל מהשב``כ- מבפנים-איש אחד שפרס או מישהו אחר שלח. אני מבטיחה שאחרי שאני אשיג את הספר (אם בכלל) ואקרא אותו אני אספר לכם על מה מדובר. שתפקחו קצת את העיניים. לצערי העולם אינו תמים כמונו. נילי

Black Star

New member
קונספירציות יש המון

מי שקונה את כל מה שמספרים לו, הוא, איך לומר.. לא בדיוק חכם. ברור שיש תאוריות קונספירציה לרוב, כמו על כל דבר אחר שאי פעם קרה בעולם. אל תאמיני לכל שטות.

מתח

New member
תראי, תשמעי...

בעודי יושב בחצר של הבית שלי באטלנטיס, הסתכלתי החוצה ופתאום ראיתי את נסי, המפלצת מלוך-נס, שוחה במהירות לכיוון עומק הים. פתאום, מאחוריה, 3 ספינות חלל גדולות הופיעו וירו עליה קרני לייזר (טוב, אני רק מניח). הסתכלתי בעיניים פעורות, אך הייטי (הידוע גם בשם Sasquatch, החוליה המקשרת בין האדם לקוף שאף פעם לא נתגלתה) שהופיע מאחורי הוריד לי כיסא בראש ואני התעלפתי. ואז פתאום קלטתי שזה נורא נחמד לדמיין... אבל אף פעם אני לא אדע את האמת. וגם את לא. אז למה להדאיג את עצמך? אני מאמין בחיים מחוץ לכדור-הארץ, ובנסי, ובייטי, ובאטלנטיס, אבל שפרס ירצח את רבין.... זה יותר מדי מצוץ מהאצבע, אפילו בשבילי. ועצם הרעיון שסיימו אותו על שולחן הניתוחים גורם לי סיוטים..... רופאים שסטו משבועת היפוקרטס, רופאים-רוצחים. פשוט גורם לי לרצות ללכת לעשות ניתוח אפנדיציט. עכשיו.

area 51

New member
מספר עובדות חשובות H-(

כמו כל רצח פוליטי שהתרחש בעולמנו, גם כאן עלתה תייאורית הקונספירציה ולמה? -איך יגאל עמיר עבר את כל המחסומי ביטחון ובילה 20 דקות באיזור הסטרילי בלי ששמו לב אליו? -איך מצלמה שצילמה את כל העסק ידעה להתמקד במשך עשרים דקות האלו רק על יגאל עמיר? -מי צעק ``סרק סרק``? -מדוע כל האנשים שראו את הרצח דיווחו בתחילה שרבין לא נפגע? -מדוע יגאל עמיר לא נורה על המקום, כפי שמוכרחים ותמיד עושים במקרה של רצח פוליטי (ע``ע ניסיון התנקשות בקרטר)? -האם יכול להיות שמשהו נעשה לרבין בדרך לבי``ח או בבי``ח עצמו? -מדוע השב``כ הפעיל סוכן כמו אבישי רביב (``שמפניה``) שידע על הסיכון שבו? למרות כל אלה, אני עדיין לא חושב שרצח רבין היה קונספירציה, יש אמנם דברים שאינם מסופרים לציבור, אך לא הייתה שום קנוניה להרוג אותו, בייחד לא על ידי פרס ולא על ידיד ראשי השב``כ או המוסד. שמעתי בימים האחרונים כל מיני השוואות בין רצח רבין לרצח ג`ון קנדי. אך לדעתי אי אפשר להשוות את השניים כל שזה נוגע לקנונייה. יש יותר מדי דברים מסריחים שם בשביל שזה יהיה מבצע של אדם רגיל (120 צלפים הכי טובים במדינה ניסו לעשות את היריהה הזאת ולא הצליחו)ף מה גם שהכל מתאים לתיאוריית הקנוניה (ולא כפי שהיא הובאה בסרט גי.אף קיי). מסקנה לדעתי: רצח רבין היה מעשה של עם שלם, של הסתה, ושל שנאה. אך ביצועו היה ביוצע יחיד, של אדם שלא קשור למציאות ולדעתי קל מאוד להכריז עליו כעל אי-שפוי. לא הייתה פה שום קונספירציה.

שמעתם על ההקבלה

בין מות קנדי למות לינקולן? אני לא זוכרת אותה כבר, אבל היו שם דברים באמת מדהימים. זאת כנראה הסיבה שנראה לי שהמציאו את המסמך האינטרנטי המספר על ההקבלה הזאת :)

מתח

New member
הקבלות

כן, יוו איך שאני זוכר. המזכירה של קנדי הייתה לינקולן, המזכירה של לינקולן הייתה קנדי. ועוד שטויות. משעשע. :)

goldy

New member
אם זה לא קונספירציה אז מה? (ניסיון לשלול אותה, כאן:)

אם התשובה לשאלות אלה אינה קונספירציה, אז מה? בעיות אבטחה? אני משוכנע שההתמקדות ביגאל עמיר היתה תוצאה של עריכת הסרט בחדרי העריכה של ערוץ 2. אני בטוח לחלוטין שהסרט ל א שודר במלואו והושמטו ממנו קטעים מסויימים, בין אם הם חיוניים ובין אם לאו. (רק לידע כללי: קלטת הסרט נמכרה לערוץ 2 תמורת מיליון דולר, וזו עובדה בדוקה) ``סרק סרק`` - יכול להיות שאחד המאבטחים צעק את זה מתוך אינסטינקט שנלמד באימונים כדי להרחיק קהל. (באותה מידה הוא יכול היה לירות למוות ביגאל עמיר אבל הוא לא עשה את זה, כנראה בגלל המתח שבו המציאות קורת מול העיניים (קשה להסביר את זה) או בגלל שהמוח שלו בחר לעשות את מה שקל יותר. (שוב, קשה להסביר את זה)). ``רבין עצמו לא נפגע`` - אני כמעט בטוח שהאנשים שאמרו את זה למצלמות אמרו את זה בגלל לחץ התקשורת, כתבים או צלמים, אשר רצו להקליט תשובה חד משמעית של כן או לא ולא משהו בסגנון: ``נדמה לי ש...`` האם הצלחתי לשלול את תאוריית הקונספירציה?

יגאל עמיר רצח את רבין.

אני לא מבינה למה אנשים לא מוכנים לקבל את זה. הקונספירציות האלה כביכול נשמעות כמו סרט שוורצנגר מופרח, סלחו לי על הביטוי.

מישהי מכאן

לפני שאת קוראת את הספר הזה, שימי לב להערה שהכל דימיוני ומומצא.

e-shfiyut

New member
טוב... אז ככה...

קראתי את כל ההודעות וגם חלקים נבחרים מהאתר של הספר ו... 1 כתוב יפה אבל שטויות בשטף... אכן ספר בדיוני כמו שכתבו. 2 הכל שטויות... 3 אפילו הסופר טוען שזה לא נכון... 4 זה באמת נשמע כמו סרט לא מוצלח... 5 תחזרי למציאות... מהר! לירן

goldy

New member
הסופר טען שזה שטויות לפני או אחרי שהספר פורסם?

Ey@L

New member
שמעתי על זה,

מקור יודע דבר סיפר לי אבל אולי זה באמת אמת או סתם סיפור של אחד שרצה פירסום. וגם המנהלת שלנו סיפרה בטקס על זה....מילה במילה ממה שאמרת?(נ.ב מאיפה אתה?)

Ey@L

New member
שמעתי על זה,

מקור יודע דבר סיפר לי אבל אולי זה באמת אמת או סתם סיפור של אחד שרצה פירסום. וגם המנהלת שלנו סיפרה בטקס על זה....מילה במילה ממה שאמרת?(נ.ב מאיפה אתה?)

למעלה