מי רץ לבחירות בכלל?

danasa2

New member
מי רץ לבחירות בכלל?

אני עד לרגע זה ממש לא הבנתי מי מתמודד לראשות מועצת קדימה-צורן... האם מי מכם יוכל להאיר את עיני? ועל קצה המזלג אולי... מה המצע לבחירות? כי אני כבר לא מבינה ולא יודעת כלום ונראה לי שכולם בעצם... רוצים את אותו הדבר... אז... מי רץ בכלל? תודה רבה....

Master Stav

New member
תשובה

יצחק גולברי מיקי אקרמן מנדי רבינוביץ אבי קולמן ישי יצחקי אלו הם 5המתמודדים לראשות המועצה אני ממליץ להסתכל למעלה בפורום בדיוק בגין כך הוכנסה שאלת האינפורמציה

danasa2

New member
אז מי זה ברקאי?

מי זה הברקאי הזה והאם הוא רץ או שנמצא באחת הרשימות?

Master Stav

New member
גיל ברקאי היה יו"ר ועד ההורים המוסדי ביובלים

הוא מתעד כנראה לרוץ ברשימה של יצחק גולברי .... ולא אכנס לשמועות מדוע ואיך זה נעשה ברשותך .

danasa2

New member
הבנתי...

עכשיו הכל ברור... טוב, יפה שועד הורים מוסדי מפלס את הדרך בכזו קלות לפוליטיקה...או שמא... זו הסיבה שלשמה הם מגיעים לשם?!? גם יונתן אדס (מהרשימה של מונדי) היה יו"ר ועד הורים מוסדי....

Master Stav

New member
זה לא הועד זה האנשים

אני הייתי בועד ההורים המוסדי של לב רן לפני אי אלו שנים יש לי כוונה להיות השנה עת הצטרפותו של בני לחט"צ בועד המוסדי .... ולי אין שום כוונות פוליטיות לפחות לא כאלו של ראשות המועצה
מה שכן ....יש בי סוג של אחריות ציבורית ורצון לעשות למען ביתי כלומר למען היישוב שלי .... אני מניח שמרבית האנשים שיושבים בועדי ההורים המוסדיים הם בעלי פרופיל של דאגה כנה לילדים ולמה שאנו יכולים להעניק להם .

תותח9

New member
אני מניח שאין כל קשר

גם יונתן אדס וגם גיל ברקאי עשו את מלאכתם כראש ועד הורים מוסדי נאמנה ובהתנדבות אני מניח שלהחלטתם לקחת צד במערכת הבחירות אין קשר לכך, ובטוח שהם לא עשו את תפקודם בבית הספר קרדום פוליטי לחפור בו. גילוי נאות: אני מכיר את שניהם, גם אם לא תומך באותם מועמדים בהם הם תומכים דודי

danasa2

New member
וואלה, נהייה פה משעשע...

גיל, סתיו וכל יתר הקוראים: שאלתי שאלה תמימה מאוד (!!!) כי לא קישרתי בין ברקאי שאני מכירה לגיל, שכאמור, זה אתה... כן, אנחנו מכירים אישית גיל, ורק לא ידעתי שאתה פעיל פוליטית... לא מתוך כוונה לפגוע אלא באמת מתוך אי ידיעה שמדובר עליך... חבל שמצאת לנכון להיפגע ולהתגונן כל כך... אני, באופן אישי, תומכת נלהבת במיקי אקרמן ולו רק משום העובדה שלא קרה, ולו פעם אחת, שנזקקתי לעזרה כלשהי, ואפילו באמצע הלילה, והוא לא היה שם לעזור, וזה היה לפני כמה שנים, עוד לפני שהבחירות היו שם על הפרק... לצערי, יתר המתמודדים, ואני מתכוונת לאלה שאני מכירה, תמיד, ולא ברור לי משום מה, פעלו בהתנשאות ולא באמת מתוך רצון לעזור אלא מתוך רצון להוכיח "הנני כאן" כדברי השיר. אפילו כשהיו לי קשיים כלכליים, אותו אחד מהמתמודדים לא עצר ולא לרגע והפנה אליי שאלה בפורום של יום הורים בבית הספר ליד הורים אחרים ושאל מדוע לא שילמתי את ועד הורים מוסדי... משום מה לאנשים יש את הרושם שהם יכולים להרשות לעצמם כי בחרו בהם ליו"ר ועד מוסדי (גם אם זה בהתנדבות וגם אם הם עושים רבות למען)... גם אני הייתי שם ולא אפחית בערך עצמי ואומר שתרמתי רבות למען בי"ס יובלים!!! העשייה שלי לא הונצחה ולא בורברה (מלשון לברבר) בכל רחבי צורן והעיתונות ואני לא מרגישה צורך להנציח את עשייתי, וכל אלה גם יחד לא נתנו לי את הלגיטימציה לדרוך או לפגוע באנשים אחרים. לכן, אדון גיל היקר, לא נותר לי אלא לאחל לך הצלחה. ליבי וקולי שייכים למיקי אקרמן שיותר מכל - הוא אדם!!! חבל שאתם, ה"עליתא" של צורן לא משכילים להבין שבסופו של דבר, צורן לא שייכת רק לכם אלא גם לאחרים, וכפי שגולברי הצליח למוטט את יישובינו הקט והאהוב במשך 5 שנים ולקחת ממנו כל צלם של יישוב קהילתי, אפשר לתת את המושכות למישהו אחר שמקסימום - אם לא יתקן, להרוס יותר ממה שכבר הרוס - קשה יהיה לעשות. הגיע הזמן שבראשות המועצה יעמוד תושב צורן שלא רק יחגוג על כספי משלמי המיסים מצורן ויבנה ויפתח את קדימה, אלא יחלק את המשאבים הכלכליים מתוך הבנה שאנו יישוב אחד (לצערי, מתוך אינטרסים פרטיים שהיו ליוסי מלכה, שכעת מריץ את צ'וך) וגם לנו מגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב, גיל, "הברקאי הזה", בתור אחד שרץ לפוליטיקה, הייתי מצפה ממך שתגלה קצת יותר "עור של פיל" ולא תדמיין שמנסים להעליב/לפגוע/ללגלג... ובפוליטיקה כמו בפוליטיקה, מותר להגיד (כמעט) הכל!!!

gillb

New member
"הברקאי הזה"

"הברקאי הזה" יש לו גם שם..... קוראים לי גיל ברקאי ואני אכן יו"ר וועד מוסדי של בית הספר "יובלים" מזה כשנתיים. זה נכון שהודעתי שהשנה אין בכוונתי להתמודד על התפקיד. עד אשר לא יבחר יו"ר חדש אני עדיין היו"ר. נוסף על כך, אני מאוד פעיל פוליטית בישוב (לפני שהייתי בוועד, בזמן שהייתי בוועד ואחרי שאהיה בוועד) וגאה על כך . אני תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה. אינני יודע על איזה שמועות סתיו מדבר. חבל שהוא מתבטא כך (אם הוא היה פונה אלי היה שומע הכל ממקור ראשון). לגופו של ענין, יצחק גולברי הציע לי מקום שלישי ברשימתו למועצה (הוא הציע לאנשים נוספים ואם הם ירצו הם יספרו על כך בעצמם), אני סרבתי ואמרתי שאהיה מוכן להיות מספר 2 בלבד (כן, הפעלתי עליו הרבה לחץ כדי שיסכים) נכון ליום זה תשובתו שלילית. אין זה משנה את העובדה שאני תומך בו לראשות המועצה. צר לי על נימת הזלזול בהודעתך. יונתן, שהיה יו"ר לפני ומתפקד כגזבר בוועד בראשותי, עושה עבודת קודש. מאוד שמחתי שהוא הודיע שהוא מצטרף לרשימתו של מנדי, יש לו הרבה! מה לתרום. את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני ואשמח לשוחח אתך. 050-5960789 בברכה גיל ברקאי ("הברקאי הזה")

Master Stav

New member
גיל .....ברוך הבא לפורום

בוא נעשה סדר .... ביישוב רצות שמועות : 1. גיל תומך בגולברי לראשות המועצה ( משועה שאישרת ) 2. גיל רץ ברשימה של צ'וח כמספר 3 או 4 כאשר איל אלבלק הינו מספר 2 ..... הרשימה הזו אינה רצה לראשות המועצה אלא רק למועצה עצמה 3. שוחחנו אישית על מספר דברים למעשה על 3 דברים ולפחות תחושת הבטן שלי הייתה של ניפנוף ב2 מהם ואי שכנוע אבל הרמת כתפים מאחר ולא באמת יכולת לעשות משהו כנגד החלטת ועד הכיתה בו היתי חבר . 4. אני לא רואה שום נימת זילזול אצל איש מבין המגיבים לך ההיפך הוא הנכון שאלו מי אתה וקיבלו תשובה ולולא היית נוקט בעמדה של חבל שלא פנית אישית ( שכאמור עשיתי זאת ) לא היתי פורס את הדברים דנן מאחר ואני לא חושב שיש לשפוט אנשים על טעויות שלהם במיוחד אנשים שעושים ועל כך אין מחלוקת שאתה בין אלו שעשייה היא נר לרגליהם . 5. תומך בגולברי.....בוא ונהרוס את היישוב לגמרי, עברנו 5 שנים של הידרדרות הן פיזית והן ערכית ישנה הסכמה בין כל המתמודדים שאת יצחק גולברי צריך להחליף וזאת נוכח הכשלים החמורים שאותם ניתן למנות באין ספור דפים ...אז בוא וספר לי ולכל הקוראים פה מדוע כן גולברי ובוא נעזוב חשבונות אישים אלא תן אל האני מאמין שלך בנושא של גולברי . ושוב ברום הבא שמח שמתחיל להתפתח פה דין ודברים בין האנשים ולא רק כאלו שאינם מועמדים מסוג כזה או אחר

gillb

New member
סתיו עשה לי טובה עזוב את השמועות...

סתיו שלום קודם כל תודה על הברכות (זו כבר פעם שניה
) עשה לי טובה אישית גדולה, עזוב את השמועות!! על כל דבר אתה יכול לדבר איתי אישית ואני גם אפרסם זאת בצורה ברורה בפורום. 1. כמו שאמרתי אני תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה. 2. זה נכון שמתגבשת רשימה בראשותו של צ'וח. א. אני אתמוך בה למועצה. ב. נכון להיום אני לא בפנים. כן, אני רוצה להיות בפנים (מתוך הנחה שמס' 2 אצל גולברי זה לא רלוונטי) מספר ברשימה? - ממש לא חשוב לי. ג. נכון, אייל אלבלק מס' 2 וכך זה ישאר! 3. כאשר תסגר הרשימה הסופית, בין אם אני אהיה בפנים או לא, אני משוכנע, שיהיה מי שיפרסם זאת בפורום. אם לא, אני אעשה זאת בעצמי. 4. לגבי השאר, זה כרגע לא כל כך רלוונטי לבחירות וכמובן, אמרת שאתה מצטרף לוועד (לאיזה? "יובלים" או "לב רן"). אז ניראה אותך שנה הבאה (כאמור אני אהיה בוועד אבל לא כיו"ר). בברכה גיל ברקאי

Master Stav

New member
אני אהיה בלב רן ....../images/Emo13.gif

לגבי השאר .... מה אומר לך שפועלים משנאת המן ולא מאהבת מרדכי הדברים ניראים כפי שהם ניראים . ואינ פה אתה יודע את כל דרכי הקשר אלי הלא כן ?

Noa Black

New member
עו"ד גיל ברקאי אולי תחליט מה הגירסה האחרונה

מר ברקאי היקר אני שמעתי במו אוזני שאתה תתמוך בכל מתמודד שיש לו את הסיכוי הטוב ביותר להחליף את מר גולברי. מה לכל הרוחות גרם לך להפוך את עורך? אולי זה הרצון לכסא במועצה או שמע להתפרסם? קבל עצה ידידי - בחר לך כיוון ודבוק בו את הפוך הכיוונים תשאיר למאוורר בכל אופן כדאי שגולברי ידע מי הם תומחיו הנילהבים. אוהבת נועה

gillb

New member
נעה היקרה קבלי עצה טובה (אבל את לא חייבת)

נעה היקרה. קבלי עצה טובה (כאמור, את לא חייבת) עזבי אותך משמועות. כפי שהצהרתי מהיום הראשון, שהתחילה מערכת הבחירות (ועוד קודם באופן אישי בפני כל מי ששאל אותי) אני תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה. אבל, שימי לב מה קרה לך (התהליך מוכר אך, עדיין מענין) א. שמעת שמועה. לטענתך, במו אזנייך (לא ממני ואת גם לא מציינת ממי). ב. מבחינתך, השמועה הפכה לעובדה. הרי מייד הסקת שלוש מסקנות. האחת, שהפכתי את עורי (לא נכון). השניה, שאני רוצה כסא במועצה (אני רוצה להיות חבר מעצה אבל לא בכל מחיר - עובדה, סרבתי למספר 3 אצל גולברי). השלישית, שאני רוצה להתפרסם (את האמת, הבנים שלי היו רוצים לראות אותי ב"הישרדות 2". את חושבת שיקבלו אותי?
) ג. ולבסוף הרשית לעצמך לתת לי ייעוץ על סמך המסקנות אותם הסקת. תסלחי לי נעה זה לא רציני. לסיום, כפי שהבטחתי, להלן פרטים נוספים כפי שנסגרו אתמול. הצטרפתי לרשימה של "יחד בתנופה" בראשותו של צ'וח. הרשימה מתמודדת למועצה ואין לה מועמד משלה לראשות המועצה. להלן סדר חברי הרשימה. 1. צוח בנימין 2. אייל אלבלק 3. עדנה חלופ 4. דרור רזניקוב 5. אני (גיל ברקאי) בברכה גיל ברקאי

seinfeld89

New member
על מה בדיוק הרמיזות ???

לא ברור לי איך שאלה תמימה (?) הפכה לכזו רכילות עסיסית... ( ועד כמה שידוע לי לחלוטין לא מבוססת ) גיל ילד גדול (תרתי משמע) וראיתי שהוא כבר הגיב ואני בהחלט ממליץ לך להתקשר אליו ולגלות בעצמך מי זה ה"הברקאי הזה"... גילוי נאות: אני מכיר את גיל אישית ולא הייתה לי מעולם בעיה שהוא לא פתר לי. (בעצמו או שהפנה אותי למישהוא אחר) ירון קיגל

Master Stav

New member
ברוך הבא לפורום ירון

שמח שבחרת להרשם החודש לתפוז ולו רק בכדי להגיב על נושאים חשובים בפורום הזה הדבר חשוב לכולנו ועל כך נתונה לך תודתי .

למעלה