וואלה, נהייה פה משעשע...
גיל, סתיו וכל יתר הקוראים: שאלתי שאלה תמימה מאוד (!!!) כי לא קישרתי בין ברקאי שאני מכירה לגיל, שכאמור, זה אתה... כן, אנחנו מכירים אישית גיל, ורק לא ידעתי שאתה פעיל פוליטית... לא מתוך כוונה לפגוע אלא באמת מתוך אי ידיעה שמדובר עליך... חבל שמצאת לנכון להיפגע ולהתגונן כל כך... אני, באופן אישי, תומכת נלהבת במיקי אקרמן ולו רק משום העובדה שלא קרה, ולו פעם אחת, שנזקקתי לעזרה כלשהי, ואפילו באמצע הלילה, והוא לא היה שם לעזור, וזה היה לפני כמה שנים, עוד לפני שהבחירות היו שם על הפרק... לצערי, יתר המתמודדים, ואני מתכוונת לאלה שאני מכירה, תמיד, ולא ברור לי משום מה, פעלו בהתנשאות ולא באמת מתוך רצון לעזור אלא מתוך רצון להוכיח "הנני כאן" כדברי השיר. אפילו כשהיו לי קשיים כלכליים, אותו אחד מהמתמודדים לא עצר ולא לרגע והפנה אליי שאלה בפורום של יום הורים בבית הספר ליד הורים אחרים ושאל מדוע לא שילמתי את ועד הורים מוסדי... משום מה לאנשים יש את הרושם שהם יכולים להרשות לעצמם כי בחרו בהם ליו"ר ועד מוסדי (גם אם זה בהתנדבות וגם אם הם עושים רבות למען)... גם אני הייתי שם ולא אפחית בערך עצמי ואומר שתרמתי רבות למען בי"ס יובלים!!! העשייה שלי לא הונצחה ולא בורברה (מלשון לברבר) בכל רחבי צורן והעיתונות ואני לא מרגישה צורך להנציח את עשייתי, וכל אלה גם יחד לא נתנו לי את הלגיטימציה לדרוך או לפגוע באנשים אחרים. לכן, אדון גיל היקר, לא נותר לי אלא לאחל לך הצלחה. ליבי וקולי שייכים למיקי אקרמן שיותר מכל - הוא אדם!!! חבל שאתם, ה"עליתא" של צורן לא משכילים להבין שבסופו של דבר, צורן לא שייכת רק לכם אלא גם לאחרים, וכפי שגולברי הצליח למוטט את יישובינו הקט והאהוב במשך 5 שנים ולקחת ממנו כל צלם של יישוב קהילתי, אפשר לתת את המושכות למישהו אחר שמקסימום - אם לא יתקן, להרוס יותר ממה שכבר הרוס - קשה יהיה לעשות. הגיע הזמן שבראשות המועצה יעמוד תושב צורן שלא רק יחגוג על כספי משלמי המיסים מצורן ויבנה ויפתח את קדימה, אלא יחלק את המשאבים הכלכליים מתוך הבנה שאנו יישוב אחד (לצערי, מתוך אינטרסים פרטיים שהיו ליוסי מלכה, שכעת מריץ את צ'וך) וגם לנו מגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב, גיל, "הברקאי הזה", בתור אחד שרץ לפוליטיקה, הייתי מצפה ממך שתגלה קצת יותר "עור של פיל" ולא תדמיין שמנסים להעליב/לפגוע/ללגלג... ובפוליטיקה כמו בפוליטיקה, מותר להגיד (כמעט) הכל!!!