מי רוצה כך עברה לה עוד שבת קפה ותה וארוחה ואכשיו לקראת שינה מי רוצה לבוא לפיצה
א אב מאוהב New member 26/11/05 #1 מי רוצה../images/Emo78.gif כך עברה לה עוד שבת קפה ותה וארוחה ואכשיו לקראת שינה מי רוצה לבוא לפיצה
א אב מאוהב New member 27/11/05 #8 רוצים פיצה מי נמצא באיזור ירושלים מוזמן רק תדווחו על זמן הגעה אני מבחינתי מוכן לכל הפתעה
א אב מאוהב New member 27/11/05 #11 ילה את באה כולם מבחינתי מוזמנים לי תמיד יש פיצה בשלוף הילדים פשוט מתים על זה אז כל מי שרוצה הבית פתוח ואני אופה
ילה את באה כולם מבחינתי מוזמנים לי תמיד יש פיצה בשלוף הילדים פשוט מתים על זה אז כל מי שרוצה הבית פתוח ואני אופה
א אב מאוהב New member 27/11/05 #13 מבחינתי מבחינתי אפשר לקבוע זמן שמתאים לכולם וגם איזור כל עוד יהיה לי טרמפ מירושלים כי לצארי אני גם בלי רכב כרגע בכל מיקרה הפיצה אלי
מבחינתי מבחינתי אפשר לקבוע זמן שמתאים לכולם וגם איזור כל עוד יהיה לי טרמפ מירושלים כי לצארי אני גם בלי רכב כרגע בכל מיקרה הפיצה אלי
ס סיאמית יפיפיה New member 27/11/05 #17 אישית בדרך לנתב"ג או ב../images/Emo160.gif../images/Emo35.gif
פ פיקסון New member 27/11/05 #18 באופניים סימתי בוקר הולך עכשיו לישון אז לילה טוב ושבוע נהדר נ.ב. החלמה מהירה ושתרגישי טוב