מי - רוצה עוד.

pasteran

New member
מי - רוצה עוד.

הנה אני פותח עוד שרשור על מוזיקה נטו. ;). שמעתי אתמול את the who sell out ולמרבה חוסר ההפתעה הוא היה טוב מאוד. יש לי ארבעה אלבומים שלהם: טומי (מהראשונים שקניתי, ביחד עם ולווט בזול), who's next (שווה לקנות בזכות החוברת המפורטת), קוונדרופוניה (הצלחתי לדחוס אותו לדיסק אחד!) ואת הסל אאוט בדיסק MP3. יש להם עוד אלבומים ששוה לשמוע? אומרים שההופעה שלהם בלידס מצויינת, וגם אלבום הבכורה. הכצעקתה? יש עוד דברים ראויים חוץ מהם?

כצעקתה

ההופעה בלידס היא לא רק הופעה מצויינת היא אחת מההופעות הכי טובות שאני מכיר, משהו שכל חובב רוק חייב לעצמו, בוודאי מי שמכיר קצת את פיט והחברה שלו, גם האלבום הראשון של המי הוא אלבום מעולה, שמציג את כל מה שהיה טוב בפלישה הבריטית של תחילת שנות השישים (ושהיו עוד כל מיני דברים שם חוץ מהביטלס). בקשר לאחרים, נו, אם יש לך את sell out, who's next,tommy קוודרפוניה, ההופעה בלידס ו"הדור שלי" יש עוד מספיק להקות אחרות לחקור לפני שממשיכים עם המי

Jam Head

New member
ה- Sell out

באמת דיסק ממש טוב , ומה שכן , הוא ממש לא מוערך , אפילו על ידי מעריצים של המי - אני אישית לא הבנתי למה. אני רואה שמבחימת המי , אתה די סגור כבר ככה שאין יותר מידי מה להמליץ לך

Aeroguy

New member
איך דחסת את קוואדרופניה לדיסק אחד??

וההופעה בלידס הוא ללא ספק אחד מ-3 אלבומי ההופעה הטובים ששמעתי... ישנן 3 גירסאות: 1. הגרסה המקורית- 6 שירים 2. הגירסה המלאה יותר על דיסק- 14 שירים, רק אחד מטומי 3. הגירסה הכפולה (Deluxe edition)- הראשון כמו הדיסק הקודם, והשני פשוט טומי בהופעה. לי יש את מס. 2 מעבר לזה יש בכל מני חנויות כולל טאוור DVD באיזה 15 שקל, כולל הופעה שלהם- כתוב על העטיפה שזו ההופעה המפורסמת מ- 2000 ברויאל אלברט הול אבל על הדיסק יש למעשה הופעה בה- Isle Of Wigh ב- 70... מדהים!!

pasteran

New member
מספרי MP3

ערכתי החוצה את כל השקט. חסרה הייתה איזה דקה בשביל להוריד לשמונים דקות. לא עשיתי את זה בגלל קמצנות. ההפך, עשיתי את זה בגלל קמצנות. פשוט אני מעדיף שאלבום יהיה מרוכז בדיסק אחד - זה הרבה יותר נוח, לא צריך להחליף ותופס פחות מקום. עשיתי את זה גם עם Physical Graffiti. הבא בתור הוא סיפורים מהאוקיינוס של יס (בקרוב חגיגות שלושים שנה). לכל המודאגים מצריבות - אני מאלה שמוציאים 500 שקל בביקור ממוצע בטאואר עזראילי. סתם, זאת היה חד-פעמי. אבל אני קונה המון דיסקים. לכו תבינו.

למעלה