מי רוצה נגיחה???????? קובי עם הטמבון הנוגח!
K kobix1 New member 9/11/02 #3 פעם הבאה! נשחק סטנגה ונשים את האוטו שלו שיהיה קורה לשער! או יותר טוב! מי שנותן בעיטה לתוך הבאגז זה 2 גולים!
פעם הבאה! נשחק סטנגה ונשים את האוטו שלו שיהיה קורה לשער! או יותר טוב! מי שנותן בעיטה לתוך הבאגז זה 2 גולים!
K KiCKAs5 New member 9/11/02 #4 איפה זה שששוווידן ?! ומה קורה עם אני מביא אותה בתוך המאוורר ? יש מצב לשלשה ??
K kobix1 New member 9/11/02 #6 מה אני מקבל??? אם אני רץ! תופס תנופה! עולה על הבאגז! רץ לו על הגג ומסיים בחליקה אדירה על הונטילטורים??????? ולסיום! נותן לפ דנס לבלקני על הטמבון האחורי??
מה אני מקבל??? אם אני רץ! תופס תנופה! עולה על הבאגז! רץ לו על הגג ומסיים בחליקה אדירה על הונטילטורים??????? ולסיום! נותן לפ דנס לבלקני על הטמבון האחורי??
C Chin Chin Man New member 9/11/02 #7 אתה יודע מה אתה מקבל ... אתה תקבל יריה בראש מהלחוץ ההוא.... אבל מה שאתה מתחנן לעשות לו באוטו IS ON THE FACE.... אני בטוח שבשווידן לא עושים דברים כאלה !!! חולה עליך קובי !!!
אתה יודע מה אתה מקבל ... אתה תקבל יריה בראש מהלחוץ ההוא.... אבל מה שאתה מתחנן לעשות לו באוטו IS ON THE FACE.... אני בטוח שבשווידן לא עושים דברים כאלה !!! חולה עליך קובי !!!