מי רוצה מקינטוש?

e m i l y

New member
מי רוצה מקינטוש?

אני מוכרת! power mac g4 apple monitor 17 ...והוא מעולה! לרציניים- כתבו לי מסר.

שכנה

New member
וככה מוכרים אהבה

אחרי שהיא התיישנה קצת? את קונה G5 או עוברת ל-PC?

e m i l y

New member
נו באמת....

האם אדם שנהג כל חייו על פורשה יוכל אי פעם להחליפה בסובארו (נו אפנס נהגי סובארו, זו בהחלט אופציה שיגרתית) הפרידה באמת עלולה להיות לא קלה. אבל אני מכורה לריגושים.

שכנה

New member
אם מה שאת מכירה זה המקים של החווה

ואז קונה פיסי - את נורא מתלהבת מזה שאת יכולה לפתוח גם פריהנד, גם פוטושופ, גם פלאש, גם סוטקייס, הכל בו זמנית, ועוד לשמוע מוזיקה, והמחשב לא מצייץ... החסרון של פורשה לעומת סובארו - כשאת נוסעת בפורשה (מק) 20 שנה (נו טוף - 6-7 שנים במק), והיא ממש זוחלת כבר, כשבסוברו היית מחליפה אותה אחרי שנתיים בדגם חדש, וכל זה רק בגלל שעולה הון תועפות קניה של רכב חדש. המוסך (טכנאי) דורש הון תועפות ואין לו מתחרים, כי כמה טכנאים כבר יש, ואת שפוטה של היבואן (ידע). בלימודים, חבר'ה מהכיתה שלי שקנו מק מצאו את עצמם עם מחשב חדש (!) שמרסטרט אוטומטית כל שעה, שאי אפשר ממש לעבוד איתו, אחרי ששילמו הון תועפות לידע, ולך תקבל מהם תמיכה. רגע, זה אומר שאת באמת ממירה את הפורשה בסוברו?

j i m m y

New member
המחשב שלי אישית

שהוא לא-הכי-חדש שיש (קניתי אותו לפני שלוש שנים בערך) דלוק כבר יותר משבוע בלי עין הרע, ולא איתחל את עצמו אפילו פעם אחת, וגם לא אחת החזיק אי-מיול, פוטושופ ופרי הנד בו-זמנית ועבד כמו תותח. אז בבקשה. מק זה טוב מאוד ויפה, אבל לא לרדת על פי סי מול המק.

e m i l y

New member
זהו!

קניתי. ג'י חמש חדש מהניילונים של ידע! מאוד מרוצה. אני בחיים לא אגע בפי. סי!!!!!! סורי. ד.א יש לי טכנאי מק מעולה שלוקח מאה שקל לשעה, כך שאני לא מסתבכת בכלל עם ידע.

שכנה

New member
תתחדשי! ../images/Emo49.gif

ותהני מממנו. אם כך ההצעה שנשלחה לא נחוצה.

jubay

New member
הכסף.....הכסף....

בסופו של דבר כל מחשב מק שתקני בארץ באותו סכום תוכלי לקבל הרבה יותר בפיסי שאפילו יעלה עליו בביצועים, אין מה לעשות...המחשב הזה מיתג את עצמו כיוקרה וחבל

e m i l y

New member
תודה!

יכול להיות שאתם צודקים אבל מה לעשות, כבר התרגלתי.

למעלה