קדימה
ס סpap New member 30/7/13 #24 4 זכרים ליאור , עידו , זיקן , והילד תתחילו אני צופה אם משהו משתבש אז אני עם האצבע על מד"א וגם על 100משטרה תהיו רגועים יאללה שחקו
4 זכרים ליאור , עידו , זיקן , והילד תתחילו אני צופה אם משהו משתבש אז אני עם האצבע על מד"א וגם על 100משטרה תהיו רגועים יאללה שחקו
ס סpap New member 30/7/13 #28 יכול להיות בגלל כל התהפוכות שעברו על הפורום ואתה חוזר פתאום אחרי שנתיים פלוס ומצפה שהדברים ימשיכו בדיוק מאותה נקודה
יכול להיות בגלל כל התהפוכות שעברו על הפורום ואתה חוזר פתאום אחרי שנתיים פלוס ומצפה שהדברים ימשיכו בדיוק מאותה נקודה
ל ליאור243 New member 30/7/13 #29 אין לי שום ציפיות מאף אחד הדברים לא יכולים להמשיך מאותה נקודה ניקים באים ניקים הולכים ניקים חוזרים ניקים עוקצים חד פעמית ונעלמים נראה לי שהבנת את הכיוון (זה לא נוח לכתוב לאורך )
אין לי שום ציפיות מאף אחד הדברים לא יכולים להמשיך מאותה נקודה ניקים באים ניקים הולכים ניקים חוזרים ניקים עוקצים חד פעמית ונעלמים נראה לי שהבנת את הכיוון (זה לא נוח לכתוב לאורך )
ס סpap New member 30/7/13 #36 מה "טוב" מה "לא טוב" איזה איקונים איזה לא... זו באמת כבר המחלקה הבלעדית של הילד אבל הוא בסוג של "תענית" (קראת לי..)
מה "טוב" מה "לא טוב" איזה איקונים איזה לא... זו באמת כבר המחלקה הבלעדית של הילד אבל הוא בסוג של "תענית" (קראת לי..)
ס סpap New member 30/7/13 #40 עצבני? איך מהתגובות השלוות שלי היום הסקת שאני עצבני? אתה על סמים או משהו? Omm Peace and Fuck Vipassana
עצבני? איך מהתגובות השלוות שלי היום הסקת שאני עצבני? אתה על סמים או משהו? Omm Peace and Fuck Vipassana
ל ליאור243 New member 30/7/13 #41 סתם תחושה אה ועוד משהו קטן,עזוב את הלב..זה סתם סיפורים..לך עם הראש במחשבה צלולה ואתה בכיוון הנכון אחד שיודע
סתם תחושה אה ועוד משהו קטן,עזוב את הלב..זה סתם סיפורים..לך עם הראש במחשבה צלולה ואתה בכיוון הנכון אחד שיודע