מי רוצה לעזור לי?

קרדש

New member
מי רוצה לעזור לי?

בן 27 , התחלתי לצאת עם משהי כשבדיוק היא התחילה לצאת עם מישהו אחר. הוא לא יודע, אני כן (כי היא התחילה לצאת איתו טיפה קודם). הבעיה היא שקשה לה מאוד להחליט את מי היא מעדיפה. הבחורה לא ביצ´ית בכלל ואני מאמין שבאמת קשה לה. (אני מת שהיא תהיה שלי) הבעיה היא שיוצא שאני כל הזמן מנסה ומשכנע וזה כמובן מוריד מערכי (לפי דעתי כמובן). למישהו יש עצה?

sidi

New member
מדוע להיכנס

לצרות כאלה מלכתחילה? אין לי עיצה לתת לך, בסוף היא תהיה צריכה להחליט לבד. ולא משנה מה תעשה. או שתחתוך עכשיו או שתמשיך כמו שזה ואז גם אתה לוקח סיכון להיפגע יותר.

תפסיק לצאת איתה

אני הייתי מפסיקה עד שהבחורה לא ברור לה מה היא רוצה אין סיבה שתהיה גלגל חמישי בעגלה

@@

New member
תעזוב אותה ומיד

ורק שהיא תחליט מה היא רוצה בחיים שלה, גם אז תחשוב פעמיים, אתה מכניב את עצמך למיטה חולה, כל עוד זה רק בהתחלה כך את 2 רגלייך ותלך משם! אתה ראוי לאהבה נטו ולא להתחלק איתה בעוד מישהו

קרדש

New member
אתם מפספסים נקודה

הבחורה שווה שחבל"ז. יצאתי עם עשרות בחורות, אבל דבר כזה עוד לא ראיתי. יפהפיה, מבריקה שכלית משפחה מעולה, בקיצור בחורה לחתונה. דבר כזה מיוחד לא מוצאים כל יום.

Queen Of Love

New member
זה לא קשור...

זה צריך לבוא ממנה, ההחלטה שלה בסוף, אז מה זה משנה... לכרכר סביבה זה לא מה שיעזור לך, וכמו שאמרת, זה רק מוריד מערכך. תן לה לעשות את ההחלטה שלה, להיפך היא תעריך אותך יותר אם פשוט תתן לה מרחק.

@@

New member
וכמה שאתה טועה

כולנו חושבים שזה שאיתנו הוא האדם הכי מדהים מקסים ויפה בעולם, אבל שאנחנו "חוזרים" לעצמנו, אנחנו מבינים, שדגים לא חסר בים. אז אם אתה רוצה להפגע, בבקשה, החלטה שלך, ואתה אכן תפגע

אנחנו לא מפספסים נקודה זה אתה ש..

בחורה שלא יודעת את מי היא רוצה ומשחקת על שתי חתונות לא חשוב כמה היא תהיה מה שאמרת יש לה ואולי יותר לך בעיה רצינית תן לה את הזמן לחשוב ושהיא תחליט שהיא רוצה בך שתחזור

מיקי 35

New member
ידיד יקר...

לא משנה כמה היא פצצה או מוצלחת, היא צריכה לרצות אותך ורק אותך. כל הבקשות שלך וניסיונות השיכנוע רק מחלישות אותך בעיניה. קום ותעזוב... אם היא רוצה אותך היא כבר תמצא את הדרך אליך, ואז תדע שהיא שלך. אם היא לא תבוא אליך, אז בכל מקרה מעולם לא היית יכול להיות בטוח שהיא רוצה אותך.

Queen Of Love

New member
כאילו הוא לא היה

פה שנים....
חמודה את...

למעלה