מי רוצה לנסוע?

mays

New member
מי רוצה לנסוע?

התפרסמו תאריכים ראשונים להופעות של שנאיה באירופה: 2.2.04 - Paris, France - Bercy 13.2.04 - Sheffield, England - Sheffield Arena 14.2.04 - Newcastle, England - Telewest Arena 16.2.04 - Londen, England - Wembley Arena 17.2.04 - Londen, England - Wembley Arena 19.2.04 - Belfast, North Ireland - Odyssey Arena 23.2.04 - Birmingham, England - Birmingham NEC 26.2.04 - Manchester, England - Manchester Arena

mays

New member
../images/Emo4.gif נראה לי שהתחרטתי... ../images/Emo4.gif

הכרטיסים הכי זולים עולים 75 פאונד (שזה בין 500 ל- 600 ש"ח). כרטיסים בשורות הראשונות עולים 275 פאונד!!! מה זו ההתחרפנות הזו? מה אתם אומרים? זה לא יקר מדי?

m L m

New member
כנראה שהתכוונת לשחיטה

וזה באמת יקר!

Katherine

New member
הגזימו עם המחירים

כאילו שאנייה מדהימה והכל אבל 600 שקל להופעה?!?! מוגזם ממש

sharabigfan

New member
מה כרטיס יכול לעלות 1000 ש"ח

שיוהההה שיטט ממש הרבה אני בטוחה שזאת לא שאניה שקובעת את המחירים אלא החברה של שאניה זה ממש הגזמה:( אוףףףף ביום מן הימים נזכה לראות את שאניה:)

הגר לי

New member
חמודה, תכפלי ב- 7 זה יוצא יותר....

בלי לאכזב ויש כרטיסים יותר יקרים מזה...בהחלט לא זול.

ת מ י מ ה

New member
EILLEEN

זאת אני פשוט כל העולם ישן אצלנו בעקבות מה שקרה ביום ראשון =( אז אנשים החליטו להשתלט לנו על המחשב - אני רושמת דרך השם של בת דודה שלי כי אני מתעצלת להחליף כל פעם , טוף? יופי אחרי שהבהרנו את זה אני יכולה להגיד לכם ש...כן! אני נוסעת גם אם אני נוסעת לבד גם אם אין לי מושג(ואין לי) איך לעזאזל אני משיגה כרטיס גם אם אין לי כסף (ואין לי) אני חייבת לנסוע!!! אני חייבת לראות את שאניה אני חייבת להיות בהופעה שלה אני חייבת לצאת מכאן קצת כדי לנקות את הראש כרגע אני עוד מתאבלת זה אפילו לא עניין של עצב או דיכאון אנחנו ממש מתאבלים עליו על הבחור המקסים הזה שנהרג לנו בלי סיבה אז אני עדיין לא ממש חושבת על מה-יכול-לעודד-אותי כי אני קודם צריכה לסיים את התקופה הזאת אחר כך אני אוכל לחשוב מה ואיך אני רוצה לעשות כדי להרגיש יותר טוב זה אחד מהדברים שאני כבר שנים יודעת שאני ח י י ב ת לעשות טוב אנשים כנראה שבמן הקרוב אני אוכל להיכנס רק פעם בכמה ימים ואני גם ככה חצי מהזמן על כדורי הרגעה ולא מודעת למה שקורה סביבי זה די הורג אותי כל המצב הזה אבל חייבים להיות חזקים לפחות בשביל ההורים שלו זה המינימום שאני יכולה לעשות תזכרו שאני אוהבת אתכם באמת! תשמרו לי על עצמכם ונדבר כבר (לצערכם) O.K I Love ya ba bye
נ.ב חצי צחקתי אבל... בסופו של דבר אני רצינית אני רוצה לטוס להופעה אני חייבת למישהו מתחשק לעשות עלי בייבי סייטינג בהופעה...? G.B

ת מ י מ ה

New member
SORRY שמתי לב רק עכשיו

ששלושת רבעי מהפעמים רשמתי "אני חייבת לנסוע" וזה בכלל לטוס זה מה שקורה למוח שלך אחרי שבוע כזה... =/

הגר את חיבת ליהיות חזקה!

ובאמת אני חושב שכדאי שתקחי חופשה שתיהיה רחוקה מן המקום שאת נמצאת !

mays

New member
עדכונים מהחזית

מסתבר שהאתרים מהם לקחתי את המידע על העלויות הגזימו "קצת". אני מכירה אנשים שכבר קנו כרטיסים, במחירים של 40-50 פאונד/יורו (תלוי בארץ ההופעה), כך שיש עדיין פתח לתקווה

למעלה