מי רוצה להתנדב?

maya420

New member
מי רוצה להתנדב?

שלום לכם אנשימים רציתי להשב את תשומת ליבכם למשהוא שאותי אישית מאוד מטריד בעיר הזאת- 1. הגרפיטי המכוער שיש כמעט על כל קיר. 2. כשיש כבר קיר בלי גרפיטי אז הוא מכוער מאוד! הייתי רוצה ביחד עם העזרה של מי שמוכן להתנדב ולטרום מזמנו ומכספו האישי לעשות מאין מבצע קטן של צביעת כמה מהקירות המכוערים בעיר ולצייר עליהן משהוא יפה שיהיה יותר מושך... בכל מיקרה אני מקווה שנוכל לעשות את זה בחופש חנוכה... אז כל מי שרוצה שישלח לי מסר אישי. ערב טוב שיהיה...

DEATHRUCTION

New member
יש דבר לא טוב במה שאת רוצה לעשות!

מילא אם היית אומרת לנקות את הקירות אז זה נחשב למעשה התנדבותי וכ´ו! אבל אף אחד לא מינה אותך לקבוע מה יפה ומה לא! כי יכולים לקום אנשים ולהגיד גם שהציורים לא יפים! חוץ מזה שגרפיטי זו עבירה על החוק וגם מה שאת רוצה זה לא ממש בהתאם לחוק אני חושב!

maya420

New member
תגובה...

אני יודעת שזה לא ממש חוקי אבל בכל מקרה עושים גרפיטי...אז למה לא לצבוע אליהם ובמקום זה לעשות משהוא יותר יפה מאשר "סיוון אני אוהב אותך" או "שלמה הגבר"....

Hamall

New member
את מבינה שמי שאומר פה כן...

ישר מפליל את עצמו...נכון?

Hamall

New member
כי מי שאומר שהוא רוצה לבוא לצייר

על קירות הוא קצת עובר על החוק ועוד מכריז על זה בפורום....

Superdror

New member
אם תשיג אישור מהעיריה לעשות דבר

כזה תוך כדי שתסביר להם בדיוק מה אתה רוצה לעשות על אותם קירות, אני אשמח לעזור לך בצביעה.... בכל אופן, תחשוב טוב טוב על הקירות אותם אתה רוצה לשפץ..... חבל שנעבוד כמו "חמורים" ויום למחרת יגיעו כמה ילדים עם ספריים ויקשקשו לנו על הכל.

yellow cheese

New member
על המונח *ואנדליזם* שמעת???

בין אם הגרפיטי יפה ובין אם הוא לא.. זו עבירה על החוק!!!!!!! ואנדליזם סאקס

מוצארט

New member
אני מצטרף לשירלי

בהחלט ואנדליזם לשמו!! אבל אם משיגים אישורים, או מה שצריך, כדי שיהיה אפשרי לצבוע את הקירות בלבן, אז אני מצטרף! :)

maya420

New member
תגובה...

אני יודעת שזאת עבירה אבל אם יהיה לי אישור אז זה לא.. ודבר שני גם אם לא יהיה לי אישור אני מתכוונת לעשות את זה...ותאמינו לי שלאף אחד לא יהיה איכפת שמחקתי את המילים "גם אני הרגתי ערבי" וצבעתי שם איזה דגל ישראל או משהוא.....

fireman

New member
עזבי אם ואם....

כל עוד אין לך אישור זו עבירה פלילית ואני מתלבט אם למחוק את כל השרשור הזה כל עוד אין לך אישור לצערי לא אוכל לתת לך במה למבצע הזה כאן בפורום

pikitup

New member
לא כל גרפיטי מכוער.

גרפיטי איכותי ואני שם את הדגש על איכותי יכול להיות יצירת אומנות ודרך ביטוי מעולה. ברחובות ניו יורק ישנם גרפיטיים המוגנים על ידי חוק בפני מחיקתם. לא כל גרפיטי הוא נרשע, ולא כל גרפיטי צריך למחוק והכי חשוב, ההחלטה הזאת לא נתונה בידיך.

לוי אסף

New member
פה זה לא ניו יורק

וכמעט ואין גרפיטים יפים.... אני בעד הרעיון של מאיה!!!!!!

למעלה