מי רוצה להציע לי נושאים

מור ד

New member
מי רוצה להציע לי נושאים

לעבודת גמר בנושאי תרבות העולם?

תביא פרטים...

"עבודת גמר בנושאי תרבות העולם..." איזו מסגרת? איזה היקף? מה האוריינטציה? וכך הלאה נסה לתת לנו כמה שיותר Body כדי שנוכל להיות יצירתיים.

מור ד

New member
50 עמודים... אבל צריך משהו

שמתקשר למקצוע המלומד בבתי ספר

זה עומד להיות ארוך...

אבל יש לי סבלנות מה הם המקצועות הרלוונטיים הנלמדים בבית הספר (אני כבר לא זוכר) מה הגדרת הנושא? פתוחה לגמרי? אתה טבעוני אם אני זוכר נכון, אפשר ללכת על טבעונות בתרבויות שונות? אם כן אז הייתי מתחיל מהינדואיזם, בודהיזם, ניו אייג', ג'אינה וסטואה.

מור ד

New member
מקצועות בבית הספר

אגב, אני גם צריך לדעת מאיפה לקחת את המידע- גאוגרפי'ה היסטורי'ה לשון מוזיקה קולנוע ספרות צרפתית\ערבית\גרמנית מתמטיקה תקשורת אזרחות אפשר בנושאים של תאגידים, גלובליזצה וכדומה

orlyt

New member
המממ

אתה תצטרך למקד מאוד מאוד את הנושא שלך, כי על "תרבות עולם" מהיבטים של ג"ג, היסטוריה, לשון, מוסיקה, קולנוע, ספרות וכיו"ב אפשר לכתוב לא עבודה של 50 עמודים, אלא עשרות עבודות דוקטורט.. אפשר לכתוב עבודה על כל נושא ולקשר אותה לתחומים הנ"ל (כולם או חלקם
) בשלל צורות יצירתיות, ולכן צעד ראשון הוא למצוא משהו שמושך אותך, מעניין אותך - משהו שבא לך להתעסק בו עכשיו במשך 50 עמודים. אם בכל זאת לזרוק רעיונות ממוחי הקודח: גיאוגרפיה - האופן שבו גבולות טבעיים ומלאכותיים מבנים תרבויות (למשל הגבולות באפריקה...) לשון - כיצד לשון (מילים, פתגמים, דקדוק) מעצבים תרבות ומשקפים תרבות אזרחות - התפתחות הלאומיות הגרמנית בקולנוע ספרות ומוסיקה אפשר לעשות עבודות יפות על ניתוח טקסטים מרכזיים בתרבות, או לחלופין של תת-תרבויות בתוך התרבות השלטת.. כל נושא כזה הוא מאוד רחב בפני עצמו, וצריך לצמצם אותו עוד ועוד כדי לא להתפזר יותר מדי.

הנה נושא ספציפי - אקולוגיה וא"ל ../images/Emo3.gif

התפתחות תו"ל וא"ל כפונקציה של משאבים זמינים ובפרט מהצומח - סקירה השוואתית של לוחמת מקל יפנית (דובדבן) וסינית (במבוק) לעומת פיניקית (ארז), אמריקאית (מה יש להם שם? תירס?) או אוסטרלית (ובייחוד התמקדות בגדודי קואלות הבומרנג האימתנים - אקליפטוס*) * 19, שם.

צימעס

New member
מה עם תזונה ותרבות?

יש לקשר שבין תזונה ותרבות הרבה היבטים - - בד"כ אוכלים מה שזמין, היום (מאות שנים אחרונות) "זמין" הוא מושג הרבה יותר רחב. - "אוכל מיוחד" הוא, במקרים רבים, בסך ההכל "מה שיש בכל פינה" אל אחרים. (זעתר, שמן זית, אצות, תירס, פרות, עיזים). - "אוכל גורמה" מהו? מה טוב בו? למה אנשים משקיעים באוכל מיוחד? מאיפה הרעיונות האלה, בכלל? היבט שמענין אותי (לא כ"כ קשור לרשימת המקצועות שלך, אבל זה פרט די שולי), ואולי יענין אותך כטבעוני, ומתחבר לאנטי-גלובליזציה, היא ההיבט הבא: התאמת מזון "רגיל" באיזור מסוים למטען הגנטי - ליכולת העיכול של האוכלוסיה המקומית. ניתן לומר שהגלובליזציה שמאפשרת עירבוב מזונות בכל העולם מזיקה לנו במובן הכי בסיסי: חושפת אותנו לסוגי מזון שאינם מתאימים לנו. נכון? לא נכון? שולי? טירוף של "טבעונים למיניהם"? "העיקר להיות שבע"? [אם זה מענין אותך, אוכל לעזור לחפש מקורות, ולו רק כי זה מענין אותי
]

על ג'אינה וסטואה לא שמעתי בעוונותי

מישהו יכול לעדכן אותי בהעדרו של טללי? ככה בתמציתיות

motorist

New member
הינה נושא שאני הייתי בוחר

נסיונות להצלות שפות/תרבויות בסכנת הכחדה.

משהוא יותר

פשוט ותצטרך לראות המון סרטים-כיצד העיר בא לידי ביטוי בקולנוע העולמי

Sun Sun Flower

New member
אני רוצה להציע לך נישואים. אפשר?

____________________________ יופסקו הנישואים בבני אדם!

למעלה