מי רובין הוד? מי?!?!?

VIVIAN3

New member
מי רובין הוד? מי?!?!?

אולרנדו כמובן!
The lovely Orlando Bloom just goes from strength to strength. Having started out in hit UK dramas like Midsomer Murders and Casualty before being catapulted to mega-fame with Pirates Of The Caribbean and Lord Of The Rings, Orlando plans to don the green tights of forest-loving bandit Robin Hood. Studio bosses plan to stick firmly to the most famous screen version, the 1930s one starring Errol Flynn. Orlando, who's filming back-to-back Pirate sequels, told my mole: "I love these types as roles as you can play out all your big adventures on screen." בקיצר, צצו שמועות שאורלנדו בקרוב ישחק בסרט החדש על רובין הוד! מעניין....

הו מגניבבב...../images/Emo99.gif

הלוואי שהוא ישחק את רובין הוד....האהאהאהאאה זה יתאים לו כל כך...גרררררררררררררררר....ושוב,הוא יהיה עם חץ וקשת...אררר זה כזה סקסי
...

../images/Emo133.gif../images/Emo79.gifאו...איזה מגניב../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif

אני אוהבת רובין הוד
אני אוהבת אורלנדו
! אני מקווה שאלו לא רק שמועות

Lady Sohma

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo174.gifאוו זה כל כך מתאים

לו! איזה שווה!^^ אורלנדו הוד*__*

VIVIAN3

New member
אשכרה...

מה דעתכן על אורלנדו כמורה מחליף למורה להיסטוריה... המממ

Lildi

New member
אוי היסטוריה! אל תדברי על זה

יש לי מבחן על מלחמת העצמאות ביום חמישי!!! בכל מקרה זה היה מנחם אם אורלי היה מלמד אותי היסטוריה!

Kawaii Me

New member
הו..תתפלאי אם אני אגיד לך

שאני לומדת עם אורלי? טוב, רק שבעצם היא נקבה, נשואה, ישראלית ובכלל לא מלמדת היסטוריה- אלא מורשת
שזה הרבה יותר

ואותי אורלי מלמדת מתמטיקה..../images/Emo6.gif

..מתמטיקה..יאק פיכס פוי...אבל זה בטח היה השיעור הכי מעניין בעולם אם אורלי,אורלנדו היה מלמד אותו...

למעלה