מי רואה

KeNNy7

New member
מי רואה

היה את הפרק "נדרים" איזה פרק קטלני.............

KeNNy7

New member
היה יפה גם הפרק עם הכפיל של פרקר

נדרים וכל הפרקים בעצם אבל הכי הרבה אהבתי נדרים כי זה הפרק הראשון שאני רואה כבר הרבה זמן ההורים שלי חשבו השתגעתי

מי ראה את הפרקים?ומה יש לו לומר

KeNNy7

New member
שיט!!!אין לי זמן לראות

כוס אמא של AXN איפה דפקו לי את השעה אבל אל דאגה הסדרה אמורה לחזור בעוד: איבדתי את הספירה אני יספור שוב כמה זמן נשאר

בוא אני יספר לך מה היה../images/Emo60.gif

פרק 1:ג'וזף בעלה של אולגה חוזר בזמן והורג את באלרד ולוקח את מקור הדלק(פה גם קיבלנו מידע מעתיד שזה:באלרד ימצא מקור כוח אחר)פרקר חוזר בזמן ומטפל בזה(בעזרת אולגה שהייתה די עצובה לריות בבעלה) פרק 2:פרקר ודונבון מוזמנים לטקס ביחידה לשעבר שלהם. דונובן ועוד חייל לשעבר ביחידה רוצחים שתי ד''ר שעבדו על פריוקט "מרקוני" דונבון מתאבד. פרקר חוזר בזמן אבל גם עליו עובד התרגיל של "אבא" והוא הולך לרצוח ד'ר אחר אבל אז פרקר ניזכר שהוא יתום והוא בכלל לא הכיר את אבא שלו פרקר ודונבון הורגים את הד''ר לאחר שהד''ר מנסה לעבוד עוד הפעם על פרקר והפעם בתור "דונבן" פרק 3:הצוות הולך לנורא''ד בזמן שטרוריסטים ניכנסו למקום בטורקיה וכתבו למטוסים אמרעקנים לפוצץ בסיס אמריקני הערב הסעודית אפילו הנשיא לא מצליח לעזור והפעם פרקר חוזר בזמן עם תמונה שלו מגיל 10 ואכן בחזרה בזמן הוא הופך להיות בן 10 לצוות לוקח הרבה זמן לגלות מה קרה אבל פרקר בסוף מצליח לסדר הכול פרק 4:בתוך מקום כולשהו יש כומר שחושב אחרת מהעולם החיצוני והו ועוד כמה משפלות גרים באותו מקום וסביב המקום ממצאים כוחות צבא רבים. המקום התפוצץ ופרקר שבילה את הלילה עם אחת מה-SZN כיביכול מגלה לה על החזרה זמן פרקר נשלח בחזרה בזמן והוא ואולגה מתחזים לזוג שהצטרף לאותו מקום עם הכומר והתחילו לחפש חומרי נפץ אחד מהאנשים במקום תפס את אולגה וסיפר לה מה הוא הולך לעשות פרקר בא עשה עליו עמבוש והצליח לטפל בהכול(כרגיל) ואז מתגלה שזה בכלל רמזי שיפר על החזרה בזמן, פרקר ורמזי פשוט מספרים בטלוויזהי את האמת (שנשמעת מצחיק למען האמת)ומוצאים את הכתבת מטופשת פחות או יותר זה מה שהיה

KeNNy7

New member
טוב זה לא ממש

משנה שהפסדתי כל פרק ראיתי 3-4 פעמים

למעלה