מי רואה פה אקזיט?

מי רואה פה אקזיט?

י שאיזה מבצע ל8 ימים של אקסטרים אני נרשמתי עוד מישהי נרשמה?

Number One1

New member
נצל"ש

עידכנתי את הקומונה שלי על הסרטים של אורלנדו בלום! הפעם, צירפתי שלוש הודעות חדשות אז אם אתם רוצות לדעת מה יש בהודעות פשוט כנסו לקומונה שלי!

SnoopyElf

New member
../images/Emo66.gifעכשיו זה רשמי!!!../images/Emo66.gif

סיימתי י"ב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואתן לא תאמינו איזו טעות עשו לנו... לכל שכבת י"ב הדפיסו בטעות: "החלטות המועצה הפדגוגית: עולה לכיתה י'".... כמעט חנקנו את המחנכת שלנו... קיבלתי צ'ימידן לצבא, ושק כביסה מגנוף ותיק קטן מהעיריה ופאוץ' ותעודת הצטיינות חברתית כיתתית נוספת על זו שקיבלתי ביום חמישי, תעודת סיום י"ב ותעודה רגילה עם ציונים: ספרות 80 חיבור עברי 100 אנגלית 95 מתמטיקה 85 (דפקתי את השנה הזו....) פיזיקה 90 חינוך גופני 85 התנהגות ראויה לשבח אחרוים 0 חיסורים (בשעות) 5 [ותהיו בטוחות שהחסרתי יותר..]. הייתה הערב מסיבת הסיום הכיתתית, ואח"כ יצאנו כל הכיתה בלי ההורים (ועם המחנכת) לארוחה ב"וניל" המשופץ (המחירים לא עברו שיפוץ לצערנו...), ואז המשכנו לצ'רצ'יל (פאב) ואז לטיילת בנהריה. ועכשיו חזזתי הביתה, אני לא יודעת איך אני אקום מחר ב6 וחצי לעבודה, אבל יהיה טוב, כי ס י י מ ת י י " ב ! ! !

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifיאיי../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif.....

גמאני סיימתי י"ב
... *חחחחחחחחח...עלק,אולי בחלומות המתוקים שלי...בעעע..... *איזה ס22ה לך
....תהני מהזמן שנותר לפני הצבא
...

../images/Emo2.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

איזהההההההההההה כיף לך
אני בדיוק עולה לתיכון ואת כאילו יוצאת ממנו
לא פייר

kittycatbone

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif

הלוואי עליי שאני יסיים עכשיו י"ב...
וגם זה אומר ששנה הבאה את תהיי חייבת לעזוב אותנו לטובת הצבא
{או שלא...................??
}

../images/Emo39.gif מזל טובבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

ווי..איזה כיף לך
גם אחותי בדיוק סיימה י"ב...והיא עוד מעט מתגייסת לצבא...

נטלי007

New member
../images/Emo77.gifמזל טוף ענקי../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

איך אני מקנאת בך.. נשארו לי עוד 5 שנים של סבל!!! בבצפר 'המסורתי' (עם לא יעיפו אותי בכיתה ט'..) תהני מהחופש עד לגיוס מואה ענקית

AmiTutiT14

New member
../images/Emo65.gifמזל טובבבב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

יאאא איך אני מקנאה בך
באלי גםםםםםםםםםםם!!

little bry

New member
מזל טוביםםםםם!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

ולי נשארו עוד שלוש שנים

karin byrne

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo65.gif

קצת באיחור אבל בכל זאת
...מזל טובבב!!!..איזה כיף לךךךךךךך...*מקנאה*....אני כבר מתה לסיים ביצפר(נשארו לי עוד 3 שנים של סבל
...חחחח)....תנצלי ת'זמן עד הצבא ותהני....

נטלי007

New member
../images/Emo25.gifנצל"ש משו קטן שמצאתי..

על אורלנדו וקיירה,ב-ynet. אולי כבר ראיתם..

נצל"ש בדיחת קרש

עכשיו המצאתי פאנטה ענבים, פאנטה שוקטה ופאנטה לימון נכנסו לפאב היה שם כלב וכבש אז הכבש אומר לשוקטה "אני אמחץ אותך" ואז הענבים אומר לכבש "אם תמחץ אותו אני אמחץ אותך!!!" ואז הכלב שתה את הלימון חחח ויש בדיחה יותר מצחיקה שחברה שלי במציאה: עמי ותמי הולכים ביער עמי נפל לבור ותמי אהבת תותים!!!

למעלה