מי רואה את הפרק עכשיו?

Lu Tze

New member
בסדר, אז תוריד ת'אחרון.

it still sux. היו רוצים להדגיש את הדימיון, שהיו נותנים לנשיא מבטא מארקנסו או משהו.

Bohemian kid

New member
היו פרקים טובים../images/Emo70.gif לא ראיתי אותם קו

דם.. את הראשון בעצם כן את השני לא... רק לא ראיתי את התתחלה של השני....

Adi 18

New member
אתם רואים איזה שירשור יצא מזה:)

לא סתם פתחתי חחחחח

King Of Kromags

New member
אני חושב ש...

הראשון- 5.07 השני- 5.08 אני לא בטוח...

The tooth Fairy

New member
אהההההההה! שמישהו יתן לי כפה!!

שכחתי אתמול לראות גולשים בזמן!!!! כבר יורדות לי דמעות בעיניים כי אני לא יכולה לראות את שידור החוזר היום כי אני נוסעת בצהריים וחוזרת מאוחר בערב! מה אני אעשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bohemian kid

New member
תקליטי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

או איזה כיף לאנשים שיש להם וידאו נורמלי שבאמת מקליט כשהטיימר מופעל, שיכול להקליט ערוץ 3

Lockergnomie

New member
לא נורא אם את מפסידה...

את העונה החמישית לא כל כך נורא להפסיד.. וחוץ מזה, אין שם שום דבר מעניין לראות (אין קווין..
) ובמאילה העלילה לא משהו...

A.L (boy)

New member
מה זה היה צריך להיות..?!?!?!?!

מצטער, אבל עכשיו אני נזכר למה הפסקתי לראות את "גולשים בזמן" באמצע העונה עם קולין - מה זה הקאסט המגעיל הזה?! (חוץ מרמי ומגי שעוד מנסה להפגין כישורי משחק כלשם, ל-2 האחרים יש כריזמה של חסה). מה זה הסיפורים הדביליים האלה?! איפה ההתסריטים הגאוניים, העולמות המרתקים, וויד, הפרופ', קווין??!!! לפעמים עדיף לרדת בשיא מאשר להתדרדר לתהום ולצאת עם טעם רע ותקציב מקוצץ (אני באמת שלא מבין מה היה המניע של הרשת המשדרת להמשיך ולהשקיע בסדרה הזאת אחרי שכמעט כולם עזבו, מה הם חשבו לעצמם בכלל?). נ.ב איך הכפיל של רמברנט פתאום בלי שפם? היו עונות שלמות שלרמברנט היה שפם, אחרי שהוא מחליט לגלח אותו, אז גם הכפילים בכל אינספור העולמות האחרים החליטו להתגלח גם?!

King Of Kromags

New member
אהבתי ת'תגובה.../images/Emo13.gif

במיוחד את: "ל-2 האחרים יש כריזמה של חסה". בקשר למגי, היא שחקנית מצויינת (מממ...לפחות בסוף הסדרה, בהתחלה היא הייתה פטאתית כזו...)

taltal girl

New member
תרגעי.... ../images/Emo25.gif

זה לא כזה נורא אם את מפסידה. בעיקרון, אני כבר לא רואה סליידרס. אני פשוט ממש לא אוהבת את העונה החמישית.

haunter

New member
מי שמשחקת את הסדרנית

זו ליאת אחירון!!! טוב אולי לא, אבל היא נראית בול כמוה! אולי זו כפילה שלה?

GreeCheeMan

New member
שני דברים שלא הבנתי בפרק ה-2 ../images/Emo56.gif

קודם כל, למרות שהעולם שם התפתח כאילו שם זה שנות ה 30-40 שלנו, עדיין יש להם פלאפונים? זה ממש לא הגיוני, בהתחשב בעובדה שאצלנו זה תפס בערך בשנות התשעים, עם התפתחות הטכנולוגיה, וראינו שהיא לא מפותחת שם כמו אצלנו.
דבר שני, גם בקשר לסלולריים, איך זה שלא הוציאו אותם מחוץ לחוק? הרי כל דבר שיכול לפגוע בבריאות הציבור הוציאו מחוץ לחוק, אז מכשירים שמטגנים ומסרטנים את המח השאירו?
ומשהו אחרון, זה רק אצלי, או גם אצלכם כשמלורי הקפיא את המנעול עם הגז פראון עלו אסוציאציות מהימים האחרונים של נפילה מגגות?

למעלה