מי ראה, מי יודע...

DarlingAdam

New member
מי ראה, מי יודע...

אני יודע שיש קומיקסים של the lone gunmen, ואני מניח שיש גם של תיקים באפלה, אבל לא ראיתי כאלו. מישהו יודע אם הם קיימים? ...בין אם כן ובין אם לא - יש פה מי שיתעניין בקומיקסים או סרטים מצוירים, שאמנם חסרים את השחקנים המקוריים, אבל מעניקים יותר אפשרויות בעצם מבחינת העלילה?

2shy

New member
לא ממש הבנתי את השאלה האחרונה שלך

אתה שואל אם אנחנו מעוניינים?

L P rulez

New member
לא יודעת אם זה קשור...אבל אני מחפשת

ספרים...מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין?

orityemini

New member
יש קומיקסים של תיקים באפלה...

יש לי כמה סטוקים בבית. מספר חוברות ומספר ספרים (אוגדנים של חוברות), קומיקסים נחמדים ביותר, אבל קשה להשיגם בארץ, בעיקר עכשיו כשהם לרוב במעמד של out of print . את רוב הקומיקסים שלי השגתי באנגליה בחנות בשם פורבידן פלאנט (הם עשו סייל מדהים על הקומיקסים של הסידרה, רוקנתי להם חצי מהחנות עם מרצנדייז של תיקים :) וחלקם בארץ (יריד קומיקסים,כנס מדע בדיוני, חנות קומיקסים עם קומיקסים יד שניה וכ') לפי דעתי, תוכלו למצוא עדיין כמה קומיקסים יד שניה בחנות קומיקאזה בתל אביב. בפעם האחרונה שביקרתי שם היו להם כמה חוברות (רציתי לקנות אבל יש לי כבר אותם בבית)

Ice Age

New member
אכן יש

כשהייתי בלונדון נכנסתי לחנות Forbidden Planet (שהיא אגב גן עדן לחובבי מד"ב, פנטזיה וסדרות: יש שם מרצ'נדייז של כל מה שתרצו שקשור לסדרות ולסרטים). היה שם די הרבה דברים של תיקים באפילה, ובין השאר מצאתי גם קומיקס או שניים של פרקים מהסדרה, לא זוכר איזה. אני די בטוח שאפשר להזמין אותם. לא קניתי, לא יודע למה. זה עלה פאונדים בודדים. לגבי ספרים - אפילו בעברית יצאו כמה, אם כי למיטב זכרוני (קראתי את חלקם לפני איזה 5-7 שנים), הם לא היו ממש מעניינים.

למעלה