מי ראה מיאמי?

../images/Emo206.gif אני מצטרף לשאלה.

אני הייתי שבועיים באישפוז(בבדיקה) בין התאריכים-30/06/09-13/07/09, והפסדתי את שני הפרקים הראשונים של מיאמי, אפשר תקציר שלהם? שכולל
. תודה ארד.

בפרק הראשון

גילו שהוריישיו לא באמת נורה, אלא ביים את ההריגה שלו כדי שיהיה קל יותר לבצע את המעצר של הכנופייה [ לא זוכרת את השם] שהפיצה כדורים לא חוקיים ברחבי המדינה, כדורים שיכולים לחדור אפילו חלונות בלתי- חדירים. הוריישיו השתמש בשריון ובשביל הדם הוא שאב מדמו קודם לכן והדם התפוצץ יחד איתו, מה שנראה מבחינת כל הראיות כאילו מת ללא ספק. ריאן היה שותף לסיפור הכיסוי שלו,שלקח אותו ישר באמבולנס ולא חיכה לפרמדיקים. אפילו קאלי ודלקו לא ידעו על המזימה. בסוף התכנית תפסו את ראש הכנופייה בעזרת ילינה שהתחזתה לקונה. הפרק השני התחיל עם הקורבן, מצאו אותו על חוף הים עטוף בכוויות. כאשר תשאלו את אורחי המסיבה שהתרחשה בסמוך למקום הימצאו אמרו שאינם יודעים דבר, חוץ מהעובדה שראו אותו רץ במהרה למים עולה בלהבות. שהצוות חקר את החניה, הגיעו לזירת הפשע הראשונית, ששם נמצא תג של עובד, מחנה המכוניות. חשבו שזה הקורבן אבל זה לא הוא, הקורבן גנב ממנו את המדים בכדי שהוא והשותף שלו [ שתי סטודנטים, לא משהו גדול] יוכלו לשאוב דלק ממכוניות של אנשים ולמכור זאת . באותה הזדמנות, במקביל כאשר הקורבן גנב דלק ממכונית שחורה, השותף גילה דרכונים זרים של נשים בתא הכפפות. השותף ברח עם הדרכונים בזמן שבעל המכונית גילה את החבר שבאותו זמן לקח ממנו דלק ודאג לגבי הדרכונים, גילה מה עשה והעיף אותו עם שוקר חשמלי, מה שעורר תגובה אצל הקורבן [ הוא שתה את הדלק ,כנראה ככה הוא העביר למיכלים, לא הבנתי בדיוק למה הוא בלע אבל] והתלקח. הוריישיו בינתיים גילה שבעל המכונית הוא בעל רשת סחר בנשים זרות בכל הארץ , שהצטרכו דלק בשביל להעביר אותם ממקום למקום.

למעלה