מי ראה היום את השידור החוזר של חברים ? שמתם לב מי היה הרופא שיילד את התינוקות של פיבי ?
B B a n j o New member 3/9/02 #1 מי ראה היום את השידור החוזר של חברים ? שמתם לב מי היה הרופא שיילד את התינוקות של פיבי ?
B B a n j o New member 3/9/02 #2 ובנוסף למי שראה את "בוסטון פאבליק" בביפ ביום חמישי היה יכול לראות את ראש העיר בתפקיד אבא של ילד מסומם ! bigbadjoe לשעבר
ובנוסף למי שראה את "בוסטון פאבליק" בביפ ביום חמישי היה יכול לראות את ראש העיר בתפקיד אבא של ילד מסומם ! bigbadjoe לשעבר
ו .ולנטיין. New member 3/9/02 #4 לא, הרופא הזה היה ראש wolfram&hart בעבר- הולנד (Holland) . והוא די הפחיד אותי בהופעה שלו שם.. ואל.
G GreeCheeMan New member 4/9/02 #7 אם כבר בוסטון פאבליק... זה רק נדמה לי או שהשחקן שמשחק (או שיותר נכון לומר שיחק?) את אדם בבאפי משחק גם שם?
אם כבר בוסטון פאבליק... זה רק נדמה לי או שהשחקן שמשחק (או שיותר נכון לומר שיחק?) את אדם בבאפי משחק גם שם?
A ANGEL N New member 4/9/02 #6 נכון זה היה מוזר... אני רגיל לראות אותו כנשיא החברה וופלם והרט, רציני ורשע. ופתאום לראות אותו כ"כ מטומטם ומצחיק היה מוזר בטירוףףףףףף
נכון זה היה מוזר... אני רגיל לראות אותו כנשיא החברה וופלם והרט, רציני ורשע. ופתאום לראות אותו כ"כ מטומטם ומצחיק היה מוזר בטירוףףףףףף