הראו את סאבלימינל והצל וסיוון לשניה בהופעה והשמיעו כמה שירים לקצרה את הפינאלי הפרד ומשול ובילאדי ודיברו עליו כראפר ישראלי בעל דעות ימניות קיצוניות מאוד! וקצת הגזימו עם זה אחר כך ראיינו את סאבלימינל והצל ושאלו כל מיני שאלות על הדעות הימניות שלהם והם הסבירו הכל הם סיפרו שהם לא קיצוניים ושהאנשים מגזימים גיא פינס עשה השוואה בין סאבלימינל לאמינם בגלל המילים שגורמות לויכוחים ובעיות סאב הסביר שהוא שר על אותם הדברים גם באור מציון וציטטו את "המדינה מתנדנדת כמו סיגריה בפה של עראפת" גם סיפרו על ה"ביף" בין סאב והצל ומוקי וציטטו מהשירים שלהם ירידות עליו וגם ביקשו שסאב והצל יסבירו את סכסוך בינהם ומוקי והם הסבירו שהם ממש לא מתחברים למילים שלו בתחום הפוליטי ובגלל זה הם מביעים את דעתם שנוגדת את של מוקי. אישית אני מצפה לתגובה ממוקי תגידו לא היתה לפני איזה שבוע וחצי תוכנית רדיו ששלושתם היו אמורים להופיע בה ולהתראיין? אז הפסדתי את זה אתם יודעים מה קרה עם זה בסוף? בעיקרון סיפרו על הדיסק החדש שלהם "האור והצל" ונתנו להם קצת פירסומת וזהו ניראה לי. בסך הכל היה ראיון מאוד מעניין חבל מי שהפסיד
סאב והצל למוקי, וממש לא ביף בין מוקי לסאב והצל. ויש לי הרגשה שמוקי לא יגיב לזה, הוא מוכר יופי גם ככה. ועוד דבר קטן ממש חשוב לי להוסיף, והוא שטיבה של קארמה לחזור בבומרנג, ויש לי הרגשה שלמישהו יהיה כדאי בקרוב להתכופף.
למה אתה רומז????? מי יתקופף?? ומי יגרום לו להיתקופף??? חוץ מזה כן אתה צודק זה יותר זה יותר ביף בין סאב והצל למוקי כי סאב והצל יורדים על מוקי אבל!! מוקי לא ירד על סאב והצל אישית אלא רק על הדעה הפוליטית שלהם אלא אם כן אני טועה??? תקנו אותי אם אני טועה
אוקיי קודם כל אני מאוד מחכה לראות איך מוקי יחזיר להם. אני לא חושב שהוא ישתוק ולא בגלל שזה נורא מפריע לו אלא בגלל שתמיד טוב לעורר פרובוקציות שיעזרו למכירות. ומהצד של סאב: הם מנסים לעורר פרובוקציות בכוח כי זה שווה כותרות בעיתונים. אני בטוח שמאחורי המסכה הזאת הם מעריכים את מוקי, ויודעים שיש לו כשרון.
סאבלימינל והצל לא אמרו מילה רעה אחת על היכולת או הכשרון של מוקי הם רק מתנגדים לדעות פוליטיות שלו ומילים מסוימות בשיריו זה לא אומר שסאבלימינל והצל אומרים שמוקי לא מוכשר
שאלו אותם למי הם יסכימו לעשות קמפיין בחירות ואז הם אמרו שאם יהיה מישהו שיהיה שילוב של ביבי שרון ואפי איתם הם יסכימו. ואז כששאלו אותם למי הם בחיים לא יסכימו לעשות ואז שניהם יחד ענו בבת אחת: יוסי שריד איזה מתחיק זה היה