מי ראה את נועה?

גריפון

New member
מי ראה את נועה?

לא רגילים לא לראות אותך שלושה ימים ברציפות! מקווה שהכל בסדר ובריאות וכל זה.

noa128

New member
הבריאות ברוך השם וטודה על ההתעניינו

הקדשתי את הימים האחרונים לסגירת פערים בתחום החברתי (דפקא היה כיף) ולהישג ספציפי מאד בעניינינו המשפטיים (לצערי לא יכולה לפרט
) אבל בסוף הימים האלה יש חיוך. עכשיו רק עבודה - והכל יהיה בסדר
וגם אתם שתקתם קצת - אז עכשיו תורכם - מה נשמע?

צלליתה

New member
כבר סוף הסוף שבוע

דוקא קמתי הבוקר במטרה לבלות פה, אבל השרת של תפוז חשב אחרת. אותו תנור מופלא שספרתי לכם איך קניתי בזול ואיך הוא מחמם אותי ואיך עושה אותי מאושרת התברר ככוסות רוח בקור הזה. אספתי את כל מה יש, הסלון דלוק ומואר ובכלל, אבל בכלל לא חם. אני בשיטת הפליז על פליז. ואם אצליח איך שהוא לחמם מספיק מים חמים בדוד להרתיח את עצמי בודאי יחם לי קצת. (אני יודעת, עוד מעט אוגוסט ואוכל לקטר על החום) קמתי בבוקר והתברר לי שבית השמוש נסתם. (אולי קפא). יש לנו סגה ארוכה ומתמשכת בבנין פה על קו הביוב הזה. אין לי כוח למריבות שכנים (תמיד שצריך לשלם על משהו משותף פורצות פה פסיכוזות) רק מה, יש לי תחושת בטן לא טובה שברגע שאתקן אצלי על חשבוני למעלה ולמטה יזכרו שגם אצלהם יש בעיות ובמילא אצטרך לשלם כפול. (בינתיים אני בהכחשה. יש פה שרותים כפולים בבית. מחר יום חדש) לאן באמת נעלמו כולם?

noa128

New member
היום שמעתי כמה קפוא אצלכם באיזור..

הגיסים שלי עמוק בשיגעון הרכיבה על אופניים, והבוקר לקח גיס אחד שלי את הגיס השני לרכב באיזור הכרמל. שבו ודיווחו על קפיאת ביציותיהם.... - הנשים ישר עיקמו פרצוף, כי ברור שהמשמעות היא הוצאת עוד אי אילו אלפי שקלים על ביגוד מתאים לרכיבה הבאה... ולדעתי אל תיפול רוחך בעניין התנור ההוא, אני בטוחה שלימים נורמלים של חורף הוא מספיק, והימים האלה הם הרבה דברים - אבל ממש לא נורמלים. בעניין האינסטלטור באה לי מחשבה - אולי תזמיני אחד, תבקשי שיבדוק את העניין אצלך, ייתן לך הצעה, ואם צריך עבודה נוספת גם ב"כללי" - תבטיחי לו שאת קורא לו ושיעשה לך "מחיר"?

למעלה