מי ראה את משחקי הכס אתמול? מכיל ספויילר לפרק

aשרון

New member
מי ראה את משחקי הכס אתמול? מכיל ספויילר לפרק

הפרק הראשון והחדש דנדש של העונה ה- 6 .
אני צפיתי בשידור החוזר חוזר בשעה 02:20 והיה פרק מאוד מעניין.
מסקרן אותי לראות את ההתפתחות בעלילה של דאינריז עם הדות'ראקים ושליחתה למקדש האלמנות.

הקטעים שהכי אהבתי הם:
הרגע בשיחה של סרסיי וג'יימי בעקבות המוות של מירסלה, שבו סרסיי מתוודה כי בתה מירסלה היתה טובת לב ולא נוצרה מהחומרים הציניים שמאפיינים את בני לאניסטר, הייתה חזקה ביותר.

רמזי בולטון פוקד לזרוק את גופת אשתו המתה כאוכל לכלבים במקום לערוך לה קבורה מכובדת. הסצנה הזאת היתה כתובה מעולה והשחקנים עשו עבודה מצויינת.

הקטע שבו תיאון וסאנסה חוצים נהר שוצף מים קפואים בניסיון להימלט מאנשיו של רמזי המנסים לתפוס אותם ולהשיב אותם. אהבתי את הקרב בו בריאן ופוד מצילים אותם.

הסצנה האחרונה בפרק עם מליסנדרה בה אנחנו רואים את המראה האמיתי שלה.

מה איתכם, נהנתם מהפרק?

Uri04

New member
לא כל כך נהניתי

זה היה אחד מן הפרקים החלשים יותר בסדרה, ופרק פתיחת עונה מאוד בעייתי.
הכתיבה מתחילה לזלוג למחוזות ה-CW, העלילות נהיות פחות ופחות הגיוניות, דמויות מתנהגות מחוץ לאופי שלהן...

שנאתי את הסצנה עם רמזי. לגמרי אובר דה טופ. למרות שהוא פסיכי - אין לו טיפת אמפטיה כלפי האהובה/יזיזה המתה שלו? שוב, כתיבה ממש שטחית של כל הנוגעים בדבר.
סאנסה ות'יאון חוצים נהר קפוא - אפשר למות מהיפותרמיה מדבר כזה תוך שתי שניות. רעיון גרוע ביותר. ואחרי הקרב - לאן נעלמו הכלבים?

טיריון וואריז מסתובבים במירין ללא שמירה/ליווי צבאי למרות שמסתובבים שם מלא אנשי דאע"ש/בני ההרפיה ואז הצי של דאינריז נשרף בלי שום סיבה הגיונית. למה שיעשו את זה אם דאינריז כבר לא שם יותר?

וכמובן - כל עלילת דורן. חסרת היגיון, מיזוגנית ומעצבנת באופן כללי.

לא יודע למה אני עוד טורח לצפות בסדרה הזאת.. הספרים היו כל כך טובים.

aשרון

New member
משחקי הכס עונה 6 פרק 2...

הנה קישור לצפייה ישירה בפרק עם כתוביות תרגום בעברית.
[URL]http://www.sdarot.pm/watch/82-game-of-thrones-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99-%D7%94%D7%9B%D7%A1/season/6/episode/2[/URL]

היה פרק נפלא, מאוד נהנתי.
הדמויות ממשיכות להתקדם, אמנם ההתפתחות היא איטית אך שווה כל רגע.

הסצנות שאהבתי בפרק:
טיריון משחרר את הדרקונים. היה לו טקסט נפלא בסצנה הזו. ואהבתי את המשפט שלו בשיחה שקדמה לסצנה "אני שותה ואני יודע דברים".

השיחה של ג'יימי עם -אין לי מושג איך קוראים לדמות של ג'ונתן פרייס- היתה מעולה.

וכמובן, הסצנה החותמת את הפרק בה אנחנו עדים למעשה ג'וס ווידון בתחילת העונה השישית של באפי ציידת הערפדים. זו היתה סצנה נהדרת ועד סופה לא הייתי בטוח מה יקרה.

עכשיו הציפייה לפרק הבא היא מורטת עצבים.

aשרון

New member
פארודיה של SNL על סוף הפרק הקודם...

טרי טרי,שודר אתמול.

למעלה