מי ראה את הקליפ חצי עולם ב 24

actress

New member
מי ראה את הקליפ חצי עולם ב 24

ממש הרגע היה בערוץ, כיף להתעורר וישר לזפזפ ואת מי רואים? את סי בקליפ. :)

לא מאמינה שישנתי ופספסתי את זה!

אני חייבת לראות את הקליפ שלה כדי ללמוד את שפת הגוף שלה! אחרת אני בחיים לא אעבור את האודישן ל"מת להיות"!!!! תוכלי לעזור לי למצוא אותו באינטרנט להורדה (אני אשלם כל סכום כסף שצריך. אני לא חושבת שאני יכולה להסביר לך עד כמה זה חשוב לי)

actress

New member
יראו את זה גם בערב ../images/Emo13.gif

ומאיפה את בארץ? אולי תבואי להופעה ד"א דיי קשה לחקות אותה למרות שניקי גולדשטיין ניסה בעבר אבל היה לו חיקוי לא מוצלח במיוחד ופעם הוא הראה לי גם חיקוי ושאל אותי מה דעתי זה היה ב 98 בערך חוץ מזה גם עדי כהן מכוכב נולד אמרה שהיא מחקה אותה

יהיה שידור חוזר הערב???

מתי יראו את זה בערב??? אני חייבת לדעת באיזו תוכנית ראית את זה. אני יודעת שקשה לחקות אותה, אבל שווה לי לנסות. חוץ מזה יש לי עוד חיקויים, אבל השאיפה שלי זה להגיע ל"מת להיות" עם החיקוי הזה. כי הוא די נדיר. מה לעשות? לסי היימן יש קול מיוחד במינו! אם זה לא יצליח, אני תמיד יכולה לנסות לחקות את קורין אלאל או ריטה. נקווה שהם לא נדושים מדי. אני מזכרון יעקב. למה את שואלת? בכל אופן,תוכלי בבקשה להגיד לי באיזו תוכנית ראית את השיר, ואיך את יודעת שיראו את זה בערב? יש שידור חוזר? רגע, אפילו לא שאלתי אותך באיזה ערוץ ראית את זה. אז...באיזה ערוץ?

actress

New member
זה היה בערוץ 24 בבוקר והבנתי שתמיד

יש שידורים חוזרים שם והקליפים תמיד משודרים במרתון חוזר ולגבי מאיפה את אז... אולי תגיעי לראות מופע שלה באזור הצפון
ד"א אם תרצי להגיע למרכז או אם תהיי במרכז יש מופע מאוד גדול ב 7.1 בתאטרון גבעתיים
ד"א לחקות את קורין זה קל בשיר "אין סוסים שמדברים עברית"
ואת ריטה את מושכת את הכתפיה ובקול מעט ציפציפי "תפתח חלון...הו רמי" ד"א ניסית את מאיה בוסקילה אולי?

morr11

New member
אני מקוה שלא שחדתם את העורך..

מי שראה הערב כלבוטק בוודאי יקוה שלא העברתם כמה אלפי שקליםפ לעורך ב-24 לצורך שידור הקליפים :)

למעלה