מי ראה את הפרק?( 16.2)

sheep girl

New member
מי ראה את הפרק?( 16.2)

אהבתם את הפרק או לא? וכל מה שקשור לפרק.......

orale12345

New member
ברור שאהבתי תפרק

אחד הטובים!! פרק מעולה והינה 10 סיבות למה: 1.טרוי חזר- מתה עליו טרוי מהמם. 2. הרסט קולג' מקום ממש יפה אני רוצה לראות עוד. 3. בדיחת פריד אנד פרג'ידס שהייתה מיודעת לנו המעריצים ונכתבה כבדיחה פנימית. 4. אני מתה על ארסט דבלפמנט ובאיחוד על מיקל והוא היה מעולה בפרק דין מעולה! 5. כל הקטע של קיט' קליף ודלאמב פשוט היה קורע קורע מצחוק אפילו אמא שלי צחקה. 6. דיק!-NEED I SAY MORE. 7. האנה לא עציבנה אותי היא הייתה אפילו חמודה. 8 פרק ציטוטים, פשוט כל דבר שאמרו בפרק הזה פשוט שווה כציטוט בפני עצמו. 9.אני לא חושבת שזאני צריכה להגיד שלוגאן היה מהמם בצורה יוצאת דופן כי זה די ברור. 10. בשבוע הבאה פרק 17 סוף סוף!!! פרק 17 חיכיתי לך

היה פרק ענק!!!! ../images/Emo2.gif

ממש ממש אהבתי!!!
טרויוש שלי חזרררררר!!!!
איך חיכיתי לראות מה היה בפרק הזה איתו! איזה מזל שבסוף הוא לא זה שאנס..
אוי לאמב הזה כזה פושעעע
מדיסון הפרחולה הזאת..צפיתי את זה מראש...אבל זה לא כאילו ממש אכפת לדיק...אוי הוא קורע.. לאמב קורע עם הציניות שלו..מושלם
ורוניקה שזייפה ת'בכי היה ממש משעשע..
איך אהבתי שטרוי הגן עליה מהפסיכי הזה
ושהיא שפכה עליו ת'מה שזה לא יהיה בפנים.. לוגן היה מסכן...אבל האנה עדיין מעצבנת אותי..אבל לא נורא עדיף שיהיה איתה. למרות שהיא עזבה... ונראה לי שזהו..ממש אהבתי ת'פרק..ורוניקה היתה שולטת!
ואני דורשת שיוחזר טרוי לאלתר!!! (למרות שאני מניחה שזה לא יקרה
כי אשמור הלך לסמולוויל)

orale12345

New member
טוב אז ככה

נכון בפרק 2 ג'קי אמרה שהיא לא סובלת את גאווה ודעה קדומה ואת ג'ין אוסטין? אז במפתיעה היוצרים קבלו באקלאש ענקי על ההערות האלו כי פתחו טרדים שלמים על כמה שגאווה ודעה קדומה זה ספר מעולה וכמה שג'ין אוסטים היא סופרת מצוינת וידה ידה ידה. אז הם כאילו ירדו עלינו המעריצים , כאילו העליבו את גאווה ודעה קדומה אז היא זרקה עליו בירה ! חחחחחחחח

sweet shir

New member
ממש אהבתי את הפרק הזה. ../images/Emo9.gif

במיוחד המשפט של ורוניקה בהתחלה: Wallace: Come on, you'll like it. It's a good school. Veronica: And if it were in, say, Maine, I'd be excited. But it's in Neptune, so I'm not excited. I'll go, but just to skip school. Which excites me.
וויצ' אקסייטס מי קרע אותי!!!! חחחחחחחחחחחח

orale12345

New member
גם אני נקרעתי בקטע הזה

בכלל כל הפרק היה קורע מצחוק אפילו אמא שלי צחקה והיא בדרך כלל לא צוחקת בורוניקה מארס.

orale12345

New member
אהה הוא הפיעה כבר במלא פרקים

זה דני בוי אחד מהפיצפאטריקס

TeaBag

New member
פרק נפלא.

כתוב מצוין. משוחק מצוין. רק ש..טרוי המניאק חזר.

orale12345

New member
מההה ?? הוא מעולה

אני מתה על טרוי!! מתה עליו אני יודעת שהוא מניאק אבל אני מתה עליו הוא מעולה דמות מעולה כמו שורוניקה אמרה WE ALWAYS HAVE A THING FOR THE DAB BOYS

TeaBag

New member
הממ,

חוץ מלהזכיר לי קצת עד כמה נהנתי מאקס-מן 3, הוא עדיין אותה דמות מתועבת ששיקרה לורוניקה שלי.

TeaBag

New member
הולי-שיט. אני מרגיש..

כל כך לא בקיא כרגע.
תודה על הההארה, בכל מקרה.

Bruce Wayne

New member
אתה לא צריך להרגיש לא בקיא

אפילו האנשים בE התבלבלו ביניהם.

למעלה