מי ראה את הפרק היום?

gloom

New member
למה../images/Emo35.gif דיבוב גרוע כרגיל../images/Emo66.gif

למקיטה הייתה חולצה ורודה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וראיתם את קאמה סאנינן החרמן נדמה לי שצנזרו מלא ח איך הדיבוב לא התאים מעניין מה הוא אמר היפנית במקום "קרירין תשמע איזה בדיחה טובה"

OFIRB9

New member
כן זה נכון

הקטע עם המשקפי שמש היה נחמד, וכשגוקו העיף את צ'יצ'י דרך האץ על האבן אני נקרעתי, אבל אין עוד שלוש שנים, יש עוד...רגע שיעור הנהיגה זה הפרק האחרון של סאגת טראנקס לפי הזכור לי, ואז מתחילה סאגת האדרואידים (חסר לערוץ הילדים עם הם מסיימים עונה עכשיו!!!) אז אני מניחה שעוד מאט יהיה ה"כעבור שלוש שנים" כמו שהיה במשחק גמבוי שהוא עצמו ספויילר אחד גדול אבל קודם צריך לעבור את פרק האימונים של מחר ולהתפלל שלא יראו את החתונה של בורמה ומקיטאאאאאאה...(כי ראיתי תמונה באיזה אתר ואני מתפללת שהיא מזוייפת) מישו יכול לומר לי מה בדיוק יקרה עכשיו?

yoo

New member
שום חתונה...

בעברית יצרו להם סדרה משל עצמם, הם לא באמת התחתנו בגרסא היפנית...הם פשוט החליטו שלא. בטח זה אפקט פרלורנס נייטיגייל למי שיודע מה זה (ולמי שלא, זה שהאחות מתאהבת אפילו לזמן קצר בפצוע שהיא מטפלת בו, במקרה הזה בג'יטה היה פצוע)

OFIRB9

New member
אהההה.....................??

אני מה זה מבולבלת...אבל הבנתי אותך...

yoo

New member
אמממ..

אסביר טוב יותר, בגרסא העברית החליטו המדובבים לחתן בניהם כדי שילדים לא ישאלו יותר מידי שאלות על ילדים מחוץ לחיי נישואין... בגרסא היפנית הם אמרו שהם החליטו שלא להתחתן, מה שמחזק את העובדה שזה באמת אפקט פלורנס ננטינגייל, כי הרי וג'יטה בכלל לא מראה אהבה יותר מידי לבורמה...

Piccolo

New member
אם אני לא טועה..

מחר זה הפרק של השיעור נהיגה שזה פרק שהכי הצחיק אותי בכל דראגון בול אני מקווה שלא יהרסו אותו בעיברית... וכן עכשיו זה פרקים כאלה של הפוגה שכזו בין האוייבים... אני לא יודע אם זה פילרים או באמת חלק ממה שהיה במנגה אבל מה שכן, מהר מאוד יחזרו לקו העלילה הרגיל.

למעלה