מי ראה את הסרט

• פותח הנושא kpln
  • פורסם בתאריך

kpln

New member
מי ראה את הסרט

סיפורו של וויל האנטינג Good Will Hunting? אני ראיתי את הסרט בדי וי די אתמול בלילה ונשארתי ער אח"כ עד 2 בבוקר בשיחה על דברים שעברו לי בראש בגללו עם חברה שלי (
). זה כזה סרט יפה ויש כל כך הרבה דברים ואימרות נכונות. כל כך הרבה חוכמת חיים - מפתיע אותי שלכאלה אנשים היה את הנסיון חיים לכתוב כזה תסריט לפני 20 שנה.... :-| כל אחד והחיים שלו הייתי מספר על היום שלי אבל היום כמעט לא עשיתי כלום - רק אימון של שעתיים ואחכ שעה בריכה (לפני זה ואחרי זה בזבוז זמן מול המחשב והטלויזיה) טוב, ביי אנשים אורן

Julia16

New member
אני!! וזה סרט מ-ד-ה-י-ם!!

אחד מהסרטים האהובים עליי. אבל רק משהו אחד, לא נראה לי שכתבו את התסריט הזה לפני 20 שנה, בגלל שהסרט עצמו נעשה רק לפני 5-6 שנים, אז ככה שלא נראה לי שהתסריט נכתב כל כך הרבה זמן לפני שהפיקו את הסרט. בקשר לסרט עצמו, אכן, הוא מאוד פסיכולוגי ופילוסופי וגורם לכל מיני מחשבות ובגלל זה אני כל כך אוהבת אותו... גם אני ממש לא עשיתי שום דבר מיוחד היום. קצת מחשב, קצת אופניים קצת נגינה, ועכשיו אני הולכת לארוז מזוודות בגלל שמחר אני טסה לישראל!!!!! יש!! אני כל כך מתרגשת, אני מתה כבר להיות שם....
טוב, להתראות לכולם והמשך ערב מהנה! (חחח, אני נשמעת כמו שדרנית בחדשות..)

kit k@t

New member
ummm

i might be wrong, but i think he ment that the people who wrote it (Ben, and Matt) were only 20 when they wrote it, which is true. its interesting how "Good Will Hunting" is the only good movie they did.... every movie after it was a total flop. i guess it what happens when u start high, u fall down really fast... about the movie, i thought it was nice, though i am not crazy about this kind of movies... im on page number 100 in Harry Potter, only 760 left... kat

kpln

New member
והרי החדשות מפי אורן קפלן ../images/Emo6.gif

חחחח - הצחקת אותי.... כן אבל ראיתי אותו בדי וי די ובקטע שהיה שם על הסרט מט ובן אמרו בעצמם שהם כתבו אותו כשהם היו בני 20 (אולי לא לפני 20 שנה אבל עדיין) כמו שקאט כתבה... אני נורא אוהב סרטים וספרים שגורמים לך לחשוב... נכון, יותר אם זה גם מד"ב אבל לא חובה...
טוב, אני צריך גם לקרוא הודעות אחרות...
ביי

I think

New member
בן אפלק..איזה כיף זה,

שיש אנשים מוכשרים וגם יפים כל כך :)

kit k@t

New member
i dont know...

after his last few moives, i kinda think that maybe he was a "one time thing".... kat

mrdv

New member
Gigli! Gigli!

אני הייתי בבית קלנוע אתמול )נחמדים שם אנשים באים אלי ואומרים לי שיש לי שיער יפה :), בכל מקרה אני שואל את המוכר, אז כמה אנשים הלכו לראות את ג'יגלי (?!?!?!) אז הוא אומר לי 10 קנו להצגה הזאתי. "Its not good. actually i saw some parts of its, its ghorrrrrible! twas funny

למעלה