מי ראה אדומות?

מי ראה אדומות?

אני מתכוונת לסדרה החדשה בערוץ 6.. חח בכל מקרה מה שרציתי להגיד שהשתתפתי בה.. אבל רק בתור ניצבת אבל זה ממש מגניב לראות עכשיו את הסדרה בטלויזיה אחרי שראיתי איך מצלמים אותה ממש.. ניצבות זה ממש כיף.. אבל לא לאורך זמן..

חח נבחנתי לזה.. הייתי אמורה להיות

נועה.. אבל אני גדולה מדי
דווקא בחרו מישהי יפה..

Nir5L

New member
גם אניייייייי

נבחנתי למוקי!!!!! יש לי עדין את הטקסט בבית.. אבל אתם יודעים מה המלהקת אמרה לי ? חח אני לא רוצה להישמע מתלהב או שחצן.. אבל היא אמרה לי שאני יפה מידיי בשביל התפקיד.. אז אמרתי לה: שזה לא בעיה לכער.. אז היא אמרה שכבר לוהק מישהו.

שרון ת

New member
יפה לכם אודישנים סדרות בלאגנים

מעניין אותי אם שניכם רשומים באותה הסוכנות...?

לא..

וזה לא קשור- כל הסוכנויות מקבלות את אותם זימונים לאודישנים. השאלה אם הם שולחים אותך או לא..

שרון ת

New member
אין לי ספק בזה! נכון

ההפקות האלה ספציפית לא מתאימות לי במילה אני קצת גדולה מדיי
אני מנסה להיות אופטימית שיהיו עוד הצעות...מממ מנסה אני רק דבר 1 לא מבינה איך זה הולך בדר"כ הסונות מקבלת תאריך לאודישן ודרישות והסוכן בוחר את מי לזמן לאודישן או שהמפיק בוחר??? מממ סתם תהיתי איך זה הולך יש למשהו שמצ?

אופסס.. התכוונתי

באיזה סוכנות אתם שקראה לכם להיבחן לתפקידים הראשיים??

באמת??

איך התקבלת לשם?? זתומרת מה ביקשו ממך לעשות? אני רוצה גם ללכת אבל אני די נלחצת באודישנים כאלה. וזאת חברה רצינית אז...

שרון ת

New member
שאלה לי אליך

כשעברת לגלובוס הודעת לזהר יעקובסון לפני שחתמת אצל גלובוס או שקודם חתמת ואז הודעת על הפרת החוזה איתו? ושאלתי גם משהו למעלה לגבי בחירת המועמדים לאודישנים...יש לך שמצ?

למזלי לא חתמתי על חוזה איתם היה

חוזה אבל בעל-פה. והתקשרתי אלייה להגיד לה שזה.. שהעניינים לא זזים ואני לא כל כך מרוצה וש.... שלום! חח.... ואז היה בלאגנים רציניים עד שהשגתי ראיון אצל גלובוס.. (אחד הדברים הקשים ביותר שעשיתי בחיים שלי.) ואחר כך היה לי אודישן אצלם בחנו אותי על דיאלוג ומונולוג וראיון ובתי ספר משחק וכל מיני.. חקירה של שעה.. ואז עם אשת יחסי הציבור שלהם וכל מיני כאלה. ולהביא את הבוק.. ואז הודיעו לי שהתקבלתי.. ואני טפו טפו טפו מאוד מרוצה אצלם. וזהו.

רגע..

ביקשו ממך להכין את המונולוג והדיאלוג או שהביאו לך וביקשו שתקראי אותו? ההית צריכה ללמוד אותו בעל פה? הם מקבלים רק מי שלמד בבית ספר למשחק? כי תמיד יש להם עדיפות לאנשים כאלה...

הם הביאו לי את המונולוג... וכן הם

מקבלים רק אנשים שלמדו-לומדים משחק... אני מבין הכי צעירות שם. (17)

וואי..

כל הכבוד לך!! כנראה שממש אהבו אותך :) ללמוד משחק הכוונה ללימודים בבית ספר למשחק או נגיד בחוג רציני כזה?

תלוי בגיל שלך.. אם אתה נער\ה אז

הם מצפים ממך קודם כל ללמוד במגמת תיאטרון שכוללת חמש יחידות+חוגים אחר הצהריים (זה מה שהבנתי) ובגיל גדול יותר 20-21 וכאלה מצפים ממך ללמוד בבית ספר גבוה למשחק- בית צבי ניסן נתיב סמינר הקיבוצים יורם לוינשטין וכולי..

וואי באמת?

להגיד לך את האמת.. משחק זה החיים שלי אבל אני נורא לחוצה באודישנים ושאני צריכה לעשות קטע לפני אנשים.. ורציתי אחרי הצבא ללכת לבית צבי אבל אני מפחדת כי זה לימודי משחק רציניים וזה ממש מלחיץ אותי וזה די מבאס שאני יוכל אולי להתקבל לסוכנות רק אם אני אלמד בבית ספר למשחק.. כאילו יש הרבה שחקנית שלא למדו והם מפורסמים וזה.. מה את מציעה לי לעשוטת עם הלחץ שלי באודישנים? יש לך רעיון?

חח.. מתוקה- גם אני לחוצה!!!

אני בדיוק כמוך ואם לא יותר.. אבל תחשבי על זה שזה "כולה" אודישן ושזה שטויות ואם יצא יצא ואם לא יצא אז לא יצא.. ואז תהיי פחות לחוצה כי לא תהייה לזה חשיבות כזאת גדולה כמו שיש לנו נטייה לעשות. זה מה שלי וזר ואז יוצא לי הכי טוב שנאי יכולה

כן.. שלחץ הוא לא גבוה זה חיובי אבל.

בזמן האחרון נכנסתי למעגל כזה שכאילו אני כל הזמן נכשלת באודישנים בגלל לחץ ממש גבוה שמפריע לי להראות מה באמת אני מסוגלת .. ונכנסתי למעגל כזה שאני מרגישה שאני הולכת לאודישנים כל הזמן בקטע של "אה אז אני בטח יהייה לחוצה וייכשל .. לא נורא יש עוד פעם" וככה אני מוותרת לי כזה ולא יוצא לי כלום משום אודישן וזה חבל.. ואני מנסה לפתור את הבעיה הזאת בלימודי משחק שלי עכשיו.. זה כנראה יקח זמן..

למעלה