מי קרא לי??? אופס...אף אחד.
א אלי פלס New member 29/12/01 #3 פאנטוםםםםםםםם, ראה עצמך נזוף בפורום יוצאים בשאלה מתגעגעים אליך. קבל לינק
F fantom New member 29/12/01 #4 פסה פסה אלי../images/Emo47.gif כבר אין ביקוש לפרשות השבוע אז קיבלתי החלטה שזה כבר אאוט לא רלוונטי שבת שלום ומבורך -דן
פסה פסה אלי../images/Emo47.gif כבר אין ביקוש לפרשות השבוע אז קיבלתי החלטה שזה כבר אאוט לא רלוונטי שבת שלום ומבורך -דן
F fantom New member 29/12/01 #6 תראה אלי../images/Emo47.gif פרשות השבוע החלו בפורום ישראלים בחול על פי בקשתה של מורן ולכן זה לא יהיה פייר אם אני אעתיק את הפרשות לפורום אחר
תראה אלי../images/Emo47.gif פרשות השבוע החלו בפורום ישראלים בחול על פי בקשתה של מורן ולכן זה לא יהיה פייר אם אני אעתיק את הפרשות לפורום אחר
F fantom New member 29/12/01 #8 אלי יאלי../images/Emo47.gif אמרתי לך , זה פסה כאן בפורום וזה בלעדי לפורום
א אלי פלס New member 29/12/01 #11 מממ...למה בכל נושא יש כתר? נו בחייאת יא פאנטום. איך אפשר בלי מסורת???
I inbale New member 29/12/01 #15 אלי חומד שנתחיל ליצור לחץ קבוצתי? הוא הרי ידוע כאחד שלא עומד בלחץ קבוצתי.. רוצים פרשת שבוע כאן ומיד!!!! יש לך עד צאת השבת לכתוב ולפרסם. קדימה!!!!!
אלי חומד שנתחיל ליצור לחץ קבוצתי? הוא הרי ידוע כאחד שלא עומד בלחץ קבוצתי.. רוצים פרשת שבוע כאן ומיד!!!! יש לך עד צאת השבת לכתוב ולפרסם. קדימה!!!!!
I inbale New member 29/12/01 #14 זה אמור להיות מלך העולם../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif והתואר הזה כבר תפוס.....
I inbale New member 29/12/01 #13 אליייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo124.gif שיוואוווווווווווו כמה שאני התגעגעתי!!!!!!!!!!! וואלה עוד העדרות כזאת ואתה תקרא לסדר!!!!
אליייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo124.gif שיוואוווווווווווו כמה שאני התגעגעתי!!!!!!!!!!! וואלה עוד העדרות כזאת ואתה תקרא לסדר!!!!