מי קיבל את המגזין?!

Sweet SuGaR

New member
מי קיבל את המגזין?!

נזכרו להביא לי אותו רק היום.... ויש לי שאלה שילמתי על ביטוח מורחב להתאחדות... אני אמורה לקבל קבלה?

יו! אני אלך לבדוק דואר!

בשנים שעברו לא קיבלתי קבלה אבל קיבלתי כרטיס חבר וקופונים השנה הם היו עצלנים ושלחו לי גם מדבקותכדי שאני אדביק בעצמי! עצלנים...

Sweet SuGaR

New member
אממ על המגזין של ההתאחדות

ואמממ קיבלתי היום מחירון שוב וקופונים..... מוזר
אבל אם קיבלתי את המגזין זה אומר שאני רשומה

angel457

New member
היי אנשים!!!! כנסו!!!!!!!

מה זה המגזין של ההתאחדות??? ואיך נרמים להתאחדות... כי אם קיבלתם קופונים אז סימן שאתם רשומים להתאחדות לא???

קיבלתי!

יש! ביום שבת אני אקבל ראשית בית חינם....חחח אני הולכת לחמד חיי....
איזה מגניב! אבל זה גיליון מספר 5!!! למה לא קיבלתי את ה4 האחרים?! מישהו קיבל אותם?

יש את הקופונים המצורפים!!!

את רואה יש לך באחרון אחד של "חמד לחי"? שאת מקבלת ראשית בית חינם עם את מראה את הקופון הזה?

shaililo

New member
גם אני גם אני גם אני קיבלתי

את המגזין! קיבלתי גם קופונים והרשמה... וגם קיבלתי את ה-4 מגזינים האחרים זה כנראה רק למי שהיה רשום להתאחדות.

אני קיבלתי את כל ה5

כי נרשמתי כבר לפני שנתיים(זה השנה השלישית שלי בהתאחדות) וקופונים קיבלתי לפני חודשיים. כרטיס חבר עוד לא קיבלתי....

כמה עולה להירשם?..

מה שאני יודעת זה שאם אני רוצה ללכת לתחרות הארצית שיש אצלנו(בפארק) ביום שבת אני צריכה לשלם ביטוח להתאחדות שזה בערך 300 שקל ועוד כסף לתחרות עצמה...

angel457

New member
נועה לא הבנת מה שהסברתי לך...

אם את רוצה להירשם להתאחדות לרמה של מתחרה בצפר שזה מקצים עד גובה של 90 ס"מ.. אז את צריכה לשלם 245 ש"ח להתאחדות וזה כולל הבטיוח המלא.. חוץ מזה כל פעם שאת משתתפת בתחרות את צריכה לשלם על המקצה של התחרות.. הבנת??

זה מאוד יקר...

ההתאחדות גנבים. אם את מתכוונת להתחרות עד 90 השנה תקחי את הביטוח של רוכב רמת בית ספר(160 ש"ח), אם את מתכוונת לעשות 5+ תחרויות השנה תקני פנקס קופונים(פנקס של 10 קופונים עולה 100 ש"ח ובתחרות עצמה קופון עולה 20ש"ח) אם את רוצה להתחרות 100+ השנה אז תקחי ברטיס ספורטאי מתחרה לנוער(250)(זה מה שאני לקחתי) וזהו בעצם.

Sweet SuGaR

New member
אני עשיתי ביטוח מורחב

על מנת שאני אוכל לרכב בקיבוץ שאין עליי ביטוח... פשוט הסוסים שם הם רק לילדים מהקיבוץ (קשרים
) אני גם עוזרת שם תמיד ולפני האינתיפאדה הייתי יוצאת לטיולים (6 ק"מ מעזה- פעם איכשהו הגעתי אליה...). עלה לי 220 ש"ח שזה בסדר גמור.....

מישהו נרשם ל- ILQHA

זה עולה 100 שקל לשנה ואתה מקבל כל שבוע עיתון חי וכל מיני דברים של ההתאחדות!!!

angel457

New member
דורון כנסי.. בקשר להתאחדות...

מה הכוונה של ביטוח רוכב רמת בית ספר?? עושים לנו ביטוח בחווה שאני רוכבת בה... אז אני צריכה לשלם לעוד ביטוח?? ועוד שאלה.... לא הבנתי את החלק שאם אני מתכוונת לעשות 5+ תחרויות השנה לקנות פנקס קופונים.. ואותו דבר עם ה100+ בבקשה תסבירי לי... תודה... ומי שקורא את ההודעה ויודע מה הכוונה אז שגם יענה...תודה!!!!!!!!!!!!

../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

אין לי מושג על הביטוח. אבל אני אנסה להסביר על הקופונים. הקופונים זה תשלום להתאחדות על כל תחרות שאת מתחרה. שאת קונה פנקס קופונים את קונה 10 קופונים במחיר של 10 לאחד(100 סה"כ) את הקופון את נותנת בכל תחרות. שאת ונה קופון בתחרות זה עולה לך 20 ש"ח לקופון. תחשבי טוב אם כדאי לך( אם את תעשי 5+ מקצים השנה)

angel457

New member
דורון!! תודה רבה ועוד שאלה קטנה!!!

בגלל שאם את קונה קופון ביום התחרות אז זה בעצם קנס... וזה עולה לך 20 במקום 10... ואת מתכוונת ב-5+ מקצים אז את מתכוונת לזה שאני ישתתף יותר מ-5 תחרויות השנה?? אבל כבר עדיף לקנות 10+ כי אז אני יכולה לצאת ליותר תחרויות... ותגידי אפשר לקנות 8 קופונים??

למעלה