מי קובע?

ינשוף23

New member
מי קובע?

שלום לכולם! רציתי לשאול מי קובע זכאות לתו חנייה: האם זו הבדיקה במכון לבטיחות בדרכים?האם זה נתון לשיקול דעתו של משרד הרישוי?או שמא בכלל אחראיי הרכב בשיקום? בתודה ינשוף!

ינשוף הי../images/Emo24.gif

מי שקובע את הזכאות לתו חנייה:זה בעצם רכב רפואי. יש פגיעות שמייד נותנים תו חנייה למשל פגיעות רגליים. לגביי מקרים אחרים אין לי מושג. אבל שוב-רכב רפואי בלבד הוא הקובע! לדעתי זה לא נתון לשיקול משרד הרישוי,סך הכל משרד הרישוי,לפני שהוא עצמו נותן את התו,מבקש אישור בכתב כי זכאים לתו חנייה. ינשוף בהצלחה

טוב,רק רציתי להגיד לילה טוב

ושיהיו ימים יותר יפים

ברק 188

New member
יש ויש

אהלן ענת מה נשמע?ואיך היה בתל-השומר?אכן שיגרה מתישה אבל שלא יהיה יותר גרוע.בקשר לבדיקות שמיעה אין חדש לדעתם אין מה לעשות ואני צריך להסתגל למכשרי שמיעה בכל אוזן(מזל שיש רק שתי אוזניים אחרת היו מרוששים אותי=לשניים שלך,אבל אני לא...למה לחזור על זה כבר התכתבנו על כך, ובהקשר למידע מהתיק הרפואי עדין אין חדש לפני כחודש כתבו שקיבלו את בקשתי והענין בטיפול, האמת שחשבתי לטלפן לשם ולשאול כמה זמן "זה ענין בטיפול", אבל שיגרת היום הלחוצה שלי משכיחה זאת. ובעניני הכדור העגול והדשא (שרוב הנשים לא אהבות)אורן חוזר מחר מבסוט הם ניצחו 1:0,אומנם לא כמו האדומים שלי 4:0 אבל ניצחו וטוב להם(וזה בלי אבי נימני.) ובאותה נשימת הכתיבה נפרגן גם לירוקים שאומנם הפסידו אבל בכבוד,אגב אם כבר הזכרתי ירוקים אני אוהב אותם בנייר $ורשרשים בידי. ועוד דבר חשוב שצריך להזכיר כל הזמן. הטרור לא ינצח-אבל עדין לא נוצח כעת המצב אפור, פעם הלבן חזק יותר,ופעם השחור=מצב אפור,ליל מנוחה ולהשתמע.

c a t c h 22

New member
ההי חברים

חג שמח לחברי הפורום ברק 188 יש ימים קשה לי לקרוא פשוט העיפות משתלטת אז אני אתיחס רק לחלק "האמת שחשבתי לטלפן לשם ולשאול..." אני היתי מתקשר מדבר בנימוס בסבלנות פעם בשבוע שבועיים עד היו מקירים את שמי לא היו שוכחים. ינשוף 23 תו חניה זכאי 1.נכה 60% כללי ברשותו רכב רפואי 2. פגיעה לוקומוטורית עם אישור רופא( מתקשה בהליכה ) 3. זכאי לכסה גלגלים נכה צהל מקבל תו נכה צהל כלנית ביטוח לאומי מקבל תו שלוש נקודות

ברק 188

New member
תודה catch 22 אשתדל

לא לחשוב לטלפן אלא לטלפן ולתחיל לנדנד להם,הבעיה שזה לא הקטע החזק שלי בחיים לנדנד(וגלל מגבלה זו הפסדתי ככר הרבה דברים בעבר)אבל הפעם אשתדל.

ברק 188

New member
היי ישופי חמודי,לרגע נבהלתי מהנושא

שלך, ונזכרתי בי שבימים אחרונים נהיתי קצת יותר עבה(מהארחות חגים)וכידוע לך אני לא ארוך. ואז אני חוזר לשאלתך מה קובע,או יותר נכון מה עדיף
לילה טוב חמוד , ומחכה לתשובה חכמה ומתכקמת שלך ברברדק.

ינשוף23

New member
לא הכמות האיכות!

אהלן ברק וענת החמודים! מה קורה?עוד שבוע עבר לו ככה סתם. ענת ממי תודה על התשובה,וברק אני מנסה ככה לחשוב על משהו מחוכם ולא יוצא...כנראה זה בגלל השעה (רק קמתי) ואולי זה בגלל הגיל :). שיהיה לכם שבוע טוב.נשתמע ינשוף!

שiני

New member
תו חניה

אם אתה מתכוון לתו נכה לרכב.. אז ככה במידה ואתה זכאי לרכב נכה - זכאות לתו נכה אמורה לבוא ביחד וזה מול משרד הרישוי ולא מול משהב"ט במידה ולא - אתה יכול להגיש בקשה חריגה גם למשרד הרישוי כל הטיפול בתו זה נעשה מולם בהצלחה

הגורם הקובע משרד הבריאות

בכל לישכה מחוזית ישנה פקידה שעוסקת בזה מגישים לה את המסנכים הרפואיים ויש רופא שקובע את אחוזי הנכות ואת סוג התיו ותוקפו (לשנה/צמיתות) אם המסמך שמקבליפ מהם פונים למשרד הרשיוי בצרוף מסמכי הרכב ורשיון נהיגה וזהו מקבלים במקום כולל החזר אגרת רישוי

למעלה