מי צריך KTM690SM?

Super Max

New member
מי צריך KTM690SM?

בהמשך לזריית המלח על הפצעים שביצע בי הדוקטור כאן (
), מנקרת לי בראש מחשבה: יש לנו מצד אחד SMC690 שהוא סופרמוטו Ready to race (רק לזרוק את הפלסטיקה ומערכת הפליטה בבקשה) יש לנו בצד השני של הסקאלה (הדי קטנה יש לומר) את הדיוק 690 החדש. ויש לנו באמצע את ה- 690SM, יצור כלאיים בלתי ברור (וגם מכוער בנוסף על כל הצרות). שאלתי - בשביל מה צריך אותו?!

קTמ640

New member
אכן שאלה קשה

690SM מכוער יותר מדי פסלטיק איכס
690SMC נהדר אבל אין מקום למורכב(ת)
והאחרון בשביל מה ביduke לא ברור

MexMex

New member
בשבילי ../images/Emo9.gif

קודם הד"ר סתם כלב ערבי, לא זורה מלח. כלב, זה הכל [
] אני עומד בפני קבלת הSM690 שלי ו: הSMC (שהוןא בכלל SM קרבי אבל לא למירוצים) לא מתאים לי כרגע כי הוא גבוה יחסית (על הSM אני עם 2 רגליים בוטחות על האספלט - הללויה!), וכמו שהבנתי לא מיועד להרכבת נוסע. הדיוק לא מתאים לי כי הוא בעל מהלך מתלים קצר מדי מצד אחד ובעל אגזוז מתחת למנוע מה שפוגם ביכולת צליחת מדרכות גבוהות... עם העיצוב ש האגזוזים משלימים מהר מאוד. אחרי כמה שעות במחיצת האופנוע הם אפילו נראים נחמד. הבעייה היא רק פנס החזית ואני כולי תקווה שמישהו יוצא תחליף ראוי ונאה ליצירת הגועל נפש הזו.

קTמ640

New member
מזל טוב מזל טוב

יש לי יש לי קונים SM ומחליפים יחידת פנס כנף מכוערת ב זו של SMC, ככה יותר יפה פלוס מורכבת ורק אגזוזים (שניים סאמק) להחליף :) או SMC ומנסים להשחיל לו יחידת זנב אחורית של SM ככה יש מקום למורכבת, אם אפשר בכלל בגלל מיכל הדלק וכל זה.

מה קשור מורכבת? שתלך ברגל הבתזונה.

רוצה לטייל עם אופנוע? קנה אופנוע לטיולים. רוצה SMC? תרכב SMC.

Dr XR

New member
לפי ק.ט.מ...

האופנוע נמצא בדיוק במקום שציינת - בין ה-SMC לבין הדיוק, והוא מיועד לקהל יעד חדש. הוא לא אמור לקחת לקוחות מהדיוק או מה-SMC. לפי דעתי הסקאלה דווקא די גדולה. ק.ט.מ נותנת פה פתרון לכל סוג של רוכב, וכשליין הדגמים יושלם לגמרי תוכל תוכל למצוא בדיוק את האופנוע שמתאים לצרכיך.

yairbargal

New member
הלו, קראו לך כלב...

לא כותב מילים פעמיים. יאללה הפועל:)

Super Max

New member
נו טוף,

אני משער שבק.ט.מ. ישנם אנשי שיווק שמבינים מספיק טוב את השוק ואת הפוטנציאל שלו (למרות שיש לחלקם שמות של ירקות גינה). זה אפילו יותר מעודד, כי אני, להבדיל ממך, חושב שההבדלים בין הדגמים קיימים אמנם, אבל לא גדולים מדי, ומזה נובע ששוק הסופרמוטו-חוקי-לכביש העולמי גדול מספיק בשביל לכלול כמה דגמים מאותו תחום. יפה לנו. כRוב, סדר לי איזה SMC עם אקרופוביץ', תודה. SM, דלפון אבל אופטימי.

45degrees

New member
מי שרוצה לצלוח קילומטרים רבים של כבישים

מפותלים ולתת גם בשבילים ובחוליגניות יעשה את זה עם ה SM ולא עם הדיוק. העיצוב שלו מחורבן, עוד סיבה למסיבה למי שמחפש מה לעשות לאופנוע כדי שיהיה יחודי יותר. חוץ מזה, בינינו, תאר לך את מבטי השטנה בעיניים של רוכב ה R המזדמן שהרגע עקפת מבחוץ בבר גיורא עם אופנוע גבוה וצר עם אגזוזים של ג'ון דיר

למעלה