מי צריך לזכות

שורדת 28

New member
מי צריך לזכות

ואן ואן: מה הוא עשה בדיוק?! הלך אחרי גב?! וואו! גב היה השכל והוא הלך אחריו! מה שגב החליט זה מה שקרה, ואן ואן הסכים איתו. ואחד שנשבע בילדיו סתם, זה דוחה בעיני, אחד כזה לא צריך לזכות. אין לו קוים אדומים?! אירית: גזענית ורעה גם יחד. ברגע שהיתה לה שרשרת חסינות, כל הרוע שלה יצא החוצה. רואים איך היא מתנשאת מעל אחרים ברגע שיש לה משהו ביד שהיא יכולה לנפנף בו. מעניין איך היא מתנהגת בתור אחת שיש לה כסף לאנשים שאין להם, אולי גם כך? היא נראית מתנשאת, וראינו את ההתנהגות שלה ליולה, גזענית! למרות שלא סבלתי את יולה על איך שדיברה לאביב, אירית ושונית הגזימו, איכס! וידוע שלא חסר לה כסף! היא רק רוצה להרגיש מנצחת! רואים! נטלי: חמודה אמיתית, בחורה טובה. באמת הרגישה משהו לגב, וזה קורה. דאגה לו, ולא הגיע לה היחס שקיבלה ממנו, היה צריך להיות יותר רגיש כלפיה. היא עשתה מהלך בזה שהעיפה את אוהד, למרות שאירית ושונית לא הסכימו, היא הצליחה. לה מגיע יותר מיניב ואירית. גב: למרות התנהגותו של גב כלפי נטלי, שלא אהבתי את זה, מגיע לו לזכות כי הוא זה ששיחק הכי טוב במשחק, הוא זה שבנה את כל המהלכים במשחק ועשה הכל. היה אחראי לכל ההדחות המפתיעות, והראה לשבט באנאו מאיפה משתין הדג, הפתיע אותם בזמן שהם לא ציפו! לדעתי יונתן יצביע לגב, כי הוא מצביע לשורד הכי טוב, לא עושה חשבונות ומצליח לנתק את הרגש מהמשחק. כל הכבוד! בצדק, גב לא היה רע אליהם. הוא פשוט הקדים אותם. שיחק את המשחק!

silkii

New member
אני חייבת להגיד שלא אכפת לי

אני חובבת את הפורמט,אבל לא בא לי שאף אחד מאלה שנישארו ברביעיה ינצח.

monni1234

New member
גם אני חושב ורוצה שגב יזכה

היו קטעים שהתאכזבתי ממנו אבל החלטתי לא למחוק את מה שרשמתי בחתימה (למרות שאני לא מחבב אותו כמו את השאר) לגבי יניב אני חושב שהיתה לו תרומה לא מבוטלת להגעה לגמר (לא רק בגלל הפסלון) אבל הוא כבר הודח זה לא הוגן שלחלק תהיה הזדמנות לחזור ולחלק לא ובגלל זה מי שהודח לא מגיע לו לזכות

השורד

New member
דווקא הפסלון מוכיח שלא מגיע לו לזכות

את הפסלון (שניתן לו על מגש של כסף ע"י ההפקה) הוא נתן בטעות לגב - וכמו שכבר הסברתי, אם הבנות היו מאוחדות, זה היה המהלך שמביא לסוף שלו במשחק. לגבי ההדחה - ואן ואן נדפק מהערבוב, כך שההדחה שלו קצת לא פיירית (בדיוק כמו ההדחה של יולה). אז אני יכול לסלוח על זה שהחזירו אותו למשחק.

monni1234

New member
אנחנו לא יודעים איך הוא מצא את הפסלון

לא הבנתי למה אתה אומר שהוא נתן את זה לגב בטעות ? אם לא היה נותן לגב אז גב היה מודח ו3 ימים אחרי זה יניב היה מודח האמת שגם את העונה הזאת התחלתי לצפות מאוחר, אז לא ידעתי שיניב הודח בגלל עירבוב של שבט

השורד

New member
בקלות היו יכולים להדיח את יניב

נניח שאירית באמת היתה עם הבנות, היא היתה יכולה לשקר לגב ויניב ולגרום להם לחשוב שהבנות הולכות להצביע לגב - כדי שיניב יתן לו את פסלון החסינות. ואז, היא מצביעה עם אתי ושונית ליניב, ויניב עף. מי הבטיח ליניב שאירית דוברת אמת? זה היה הימור מסוכן מאד, שבמקרה הצליח.

השורד

New member
או במילים אחרות

גב כל כך שולט ביניב, עד שהצליח לשכנע אותו לוותר על הפסלון למרות הסכנה. ולכן גב הוא השורד האחרון.

monni1234

New member
אני לא חושב שזאת הסיבה

יניב ידע שרוב הסיכויים שיצביעו נגד גב והוא גם ידע שאם גב יודח אז הוא יודח מיד אחרי זה

monni1234

New member
אם כבר אתה מדבר על שליטה של גב ביניב

זה היה אחרי שהוא הצביע נגד אוהד למרות השבועה אבל גם נטלי לחצה עליו ובסוף הוא נכנע ללחצים

monni1234

New member
וגם לא היה לו מה להפסיד

כי אם גב היה מודח אז כמעט בטוח שגם יניב היה מודח 3 ימים אחרי זה

monni1234

New member
חשבתי שהכוונה היתה שהוא היה צריך להשתמש

בפסלון בשביל עצמו באותה מועצת שבט ששונית הודחה. אפשר להגיד שהוא לא היה צריך בכלל לספר לגב אבל הוא סיפר לפני שאתי זכתה בחסינות. מי חשב שאתי תזכה בחסינות ? אירית גם היתה חושפת בפני המושבעים שיניב יכל להציל את גב ולא עשה את זה והוא היה יוצא ממש רע

monni1234

New member
נכון שהמושבעים סלחו לבשבקין על זה

שהוא לא הציל את מירית אבל זה לא אומר שהמושבעים היו סולחים גם ליניב

NP16

New member
יניב כל העונה שיחק אותה טמבל,

אם הוא היה אומר שהוא רצה לשמור את הפסלון לעצמו ולא חשש לגב, יכל להחליק.. עכשיו הוא צריך לקוות שגב ייפול באסמאסים.

monni1234

New member
המושבעים לא עד כדי כך טיפשים כדי שיאמינו לו

אני מקווה שגב לא יפול באסמסים ויזכה עם כול האמפטיה לזה שיניב עובד בזבל ומצחיק ונותן כבוד לגיל של גיורא הוא בכול זאת שחצן ואני לא אוהב שחצנים

monni1234

New member
שונית היתה שחקנית לא טובה אבל

היא היתה מאוד אהודה על המושבעים ולא סתם גיורא רצה להפטר ממנה אני לא בטוח שלהתמודד עם שונית זה פחות קשה מלהתמודד עם גב בשורה התחתונה לגב יש סיכוי טוב לזכות ואני מקווה שאני לא אתאכזב זה לא יהיה פיצוי על הפיספוס של טלכו אבל הגיע הזמן שסוף סוף הפייבוריט שלי יזכה

למעלה