מי צריך את MTV?

roiopt

New member
מי צריך את MTV?

כשיש את האתר הזה שמשדר קליפים חדשים שאתם בוחרים ,באיכות טובה גם למי שיש אינטרנט 256k ממולץ! אפשר לראות בו את הקליפ החדש של LL COLL J וטימברלנד בלי סוף בלי טובות של MTV BASE

TheRasmus

New member
אף אחד

חוץ מעשרות מיליונים בעולם שצופים בערוצי הMTV השונים. ואיך אפשר להשוות צפייה ב5 אינצ' מתוך המסך שלך באיכות סבירה, לצפייה בטלוויזיה 30 ומשהו אינצ' באיכות חלקה

roiopt

New member
למה לקחת הכל ברצינות?

MTV הוא הערוץ המועדף עלי ביותר (אם נדייק אז MTV BASE). האתר הזה הוא עוד אפשרות לצפות בקליפים באיכות טובה כמו שכבר כתבתי (ואם בוחרים באפשרות "מסך מלא" אז רואים את הקליפ על כל צג המחשב ולא על 5 אינצ' ...) נראה אתכם לא מכניסים אותו למועדפים שלכם!

ערן1987

New member
אם הייתי יכול לעשות את זה,הייתי

מראה את זה.. אבל אני לא יכול אז דמיין אותי לא מכניס אותו למועדפים שלי,טוב?

TheRasmus

New member
חחח אמרתי בצחוק

אני מבקר פעם בשבוע באתר הזה לראות אם יש איזה קליפ מעניין, אבל לא תמיד יש את הכל באיכות טובה. אבל מה שכן שמים שם קליפים הרבה לפני MTV (למשל את הקליפ של Jojo שמו לפני חצי שנה בערך). והנה אתר לא פחות טוב.

jt fan

New member
יאאאאאאא

אני חורשת על האתר הזה מאז שגיליתי אותו
ויש בו ישנים...של בריטני לפחות

MTV זה נחמד...

גם בלי הצורך שלנו להתערב. חוץ מזה יש את גורם ההפתעה (איזה קליפ יהיה עכשיו?) ועוד שלל תוכניות שהן לאו דווקא קליפים. חוץ מזה, אם כבר מוזיקה במחשב...אז MP3 וזהו.

roiopt

New member
זה נכון אבל..

אם ראית קליפ שממש אהבת ותרצה לראות אותו שוב אתה תלוי רק בהם שהם ישימו אותו וזה יכול לקחת ימים (במיוחד בשירים חדשים , הם שמים את הקליפ פעם פעמיים ואז חוזרים לשים אותו כשהוא מתחיל להיות מצליח או שלא..) וזה היתרון באתר הזה שאתה בוחר לראות את הקליפ גם בו יש את גורם ההפתעה : אחרי שהקליפ שבחרת נגמר יש עוד קליפ שהוא בדרך כלל באותו סגנון של מוזיקה שבחרת בקליפ הקודם.

Ambra

New member
אממ..

לי למשל יש איטרנט איטי שאני מנסה לראות קליפ באתר הזה זה כל הזמן נתקע.. וחוץ מזה האיכות לא משו.. וב-MTV יש גם תכניות ולא רק קליפים..

למעלה