מי צריך את לפיד?

גלתפוז

New member
מי צריך את לפיד?

מי צריך את לפיד? נכון הוא עיתונאי מחונן. הוא יודע לעשות מזה כסף. הוא כתב ספרי תיירות. הוא דברן גדול. והוא אבא של... אבל הוא רק... נגד. נגד נשים. נגד ספרדים. נגד דתיים. באירופה קוראים לזה ימין קיצוני. בעד מה הוא? הוא יכל להנהיג עם? למה לבזבז את קולך על לפידים שיכבו? כבר היו לנו דשים שדשדשו. רפולים שאזלו. מרכזים שתוזזו. בקש שלום. בקש מנהיגות. בקש אמת.

חיים 11

New member
מתקנא בו:

יצא לי להתבונן בלפיד כשהוא מרואיין על ידי גדעון לוי בטלויזיה. למרות שהמראיין שוטם אותו ,כך ניכר בעליל, יצא לפיד כמנצח.הוא עבר היטב את המשוכה.לא כ"כ בטוח שמצנע לו היה מרואיין אצל אותו מראיין היה יוצא כ"כ טוב.נתקנאתי בהופעתו וחבל שאין בעבודה כאלה .

גלתפוז

New member
לא מתקנא בו, חבל לי על המדינה.

סתם פופוליסט. החיים אינם פופוליטיקה וחבל שהגענו לימים בהם אנשים בעלי לשון ארוכה הם הזוכים. אנשים עילגים רבים היו והינם מטובי המנהיגים. המקצוע שלו מחייבו להתמחות בעימותים והמראיין היה בצילו של אחד מוותיקי ומבכירי המקצוע (עיתונאות). והעיקר מה טעם יש במתן קולות מחאה? מה טעם יש בהעמדת אדם שאין לו שום כישורים להנהיג את עמינו בימים כאלה. מדוע יש צורך במפלגה שהמסר היחיד שיש לה הוא מסר כנגד מפלגות חרדיות, לו אני מסכים. האם בשל כך יש להמשיך בשלטון אין המוצא של שרון? האם בשל כך יש לדחות את השלום. אין טעם כלל במפלגה שאין לה כוונה ויכולת להנהיג את העם בכל שטחי החיים. אנשים שיש להם רצון לממש רעיונות סקטורליים מוטב שישפיעו בתוך מפלגות שלטון. די לנו בסחטנים דתיים, סקטוריאליים ולפידים. אין ספק צריך לחזק את העבודה כדי להביא שלום על ישראל.

הקינאה מעבירה אותך על דעתך.

תקרא את מצע המפלגה שעליה את דן ותראה במצע זה לא נכתבה ולו פעם אחת המילה "נגד". המפלגה שעליה את דן רק "בעד"!!!! בעד שיוויון בגיוס. בעד הפסקת הכפיה הדתית בעד חינוך שווה לכולם בעד חוקה בעד החזרת המדינה לידי מקיימיה. המפלגה שעליה אתה דן אכן יש לה "נגד", נגד תופעות!!! לא נגד אנשים. נגד הטפיליות של החרדים, לא נגד החרדים. בדיוק כפי שמפלגת העבודה היא נגד ההתנחלויות, לא נגד המתנחלים. אם לפיד נגד החרדים, אז העבודה נגד ההתנחלויות. אם לפיד בעיניך ימיני קיצוני, אז גם העבודה! בוא נבהיר: לפיד נגד ההשלכות של השפעת החרדים על המדינה העבודה נגד ההשלכות של השפעת המתנחלים על המדינה. הכל לגיטימי!!!! שום גזענות ושום קיצוניות. גזעני בעיני אחד ששולח את בנו ללמוד בכולל ואומר לשכנו: "הילד שלי הוא עילוי, הוא ילמד תורה. הילד שלך הוא "כלי עבודה", הוא יישרת בצבא ויסכן את חייו". זאת הגזענות שיש להלחם איתה ואם יש מישהו שעושה את זה, כל הכבוד לו.

גלתפוז

New member
שינוי מפקירה את המדינה.

בתקופה זו השלום הוא בראש סדר העדיפות. ואחריו מזון לאנשים רעבים. עכשיו אסור לבזבז את הכח על מלחמות בחרדים ממעשיהם אני סולד. עתה יש למנוע מן הימין את השלטון!

יש רצוי ויש מצוי.

תסתכל על הסקרים, בבקשה תסתכל טוב. יש סיכוי שתמנעו את השלטון מהימין??? התשובה היא "כן"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש סיכוי שהימין לא יהיה בקואליציה, בתנאי שתורכב ממשלת אחדות חילונית. הליכוד יאלץ להתפשר מעט בעמדותיו עם המרכז/שמאל ולא עם הימין/חרדים. אילו היה מיצנע מביע הסכמתו להצטרפות לממשלת אחדות חילונית גם באם כצפוי יפסיד בבחירות, היה טעם להצביע עבור העבודה. אבל במציאות בה מנהיג המפלגה פוסל מכל וכל את האפשרות, עליך פשוט להשלים עם העובדה שאין טעם להצביע עבור העבודה באופוזיציה, אבל עליך להצביע עבור רשימה שיש לה את הסיכוי לשכנע את העבודה להצטרף לקואליציה!!! אתה יודע את שמה של המפלגה, הצבע נכון, בהצלחה.

EverMan

New member
הימין עדיין יהיה בשלטון.

רק שהפעם עם עלה תאנה שנקראת העבודה. לא מקובל.

הליכוד זה לא ימין!!!!

זה שהעבודה נטשה את מחנה המרכז לטובת השמאל הקיצוני, אין זה אומר שהליכוד היא מפלגת ימין. הליכוד היא מפלגת מרכז בה יש הרבה רעיונות, אבל ברור שרובם של התומכים נוטים בעמדותיהם לכיוון מדיניות קשוחה עם מינימום ויתורים. ידידי, אני פשוט רוצה לסייע לך להתמודד מול מפח הנפש שאתה הולך לעבור בעוד שעה וחצי... בעוד שעה וחצי כנראה שיתברר לך שמפלגת העבודה היא המפלגה השלישית בגודלה! בעוד שעה וחצי כבר תשמע את קולו של הראשון במפלגה שיגיד כי על מיצנע לחזור לחיפה. בעוד שעה וחצי תשמע קולות במפלגה שלך שיגידו כי בנושא המדיני הושגה הכרעה שעל מפלגת העבודה להשלים איתה ולראות בה כקבועה. בעוד שעה וחצי תשמע קולות במפלגתך של פוליטיקאים שיביעו הסכמה להצטרף לקואליציה. מחר בבוקר, אפילו אתה כבר תדע כי מפלגת העבודה צריכה לקבל החלטות קשות!!! או לשנות את הדרך כדי להתאים לעמדות הציבור וכך להשתקם בקואליציה, או להשאר באופוזיציה עם העמדות המיושנות, עד להתפרקותה המוחלטת של המפלגה. אם תהיה עצוב מדי, תכתוב אלי במסר ואני מבטיח לך לקחת אותך לכמה שעות איכות בין הגלים בים, יותר טוב מפסיכולוג... תקבל שיעור גלישה חינם מאחד הגולשים המנוסים בארץ! תגיד אני לא לארג´... אני מאחל לך כל טוב, מאחל לך שתתאושש מהר מאוד ממפח הנפש, מאחל לך הצלחה במבחנים ושרות מהנה בצה"ל. מאחל לך שתתפכח מההתמכרות לטיפה המרה של התבוסתנות, הצלחנו לסייע בכך לרבים מאחינו!! נצליח גם איתך.

EverMan

New member
תגיד לי , אתה בכלל יודע

מה זה ימין ומה זה שמאל ? אם לא - אז עזוב. כי הליכוד מעצם מהותו מאז קומו הוא ימין. העבודה מעצם קיומה מאז הקמתה היא שמאל. דיי לדבר באוויר.

תבוא לים ותרגיש הרבה אוויר...

צא מזה, תתחיל להרגע... אל תיקח ללב, זה נגמר! העבודה היום תהיה לכל היותר "עלה תאנה" בקואליציות אפשריות. היא לא שמאל, היא לא שמאל קיצוני, היא כלום!!! מפלגה שמאוד מנותקת מהעם, מפלגה שמתאבדת לדעת. אתה צעיר, אל תיקח ללב. אני מנסה לסייע לך ואתה עדיין לא מוכן לשתף פעולה... בעוד 70 דקות, אני משוכנע שתשתנה דעתך. הצעתי עדיין בעינה, שיעורי גלישה יעזרו לך להתאושש.

למעלה