מי צפה?

מי צפה?../images/Emo93.gif

מי צפה ב"כריסטמס רגטה" בשבת? לדעתי התחלה יפה למסורת שנקווה שתישמר.מה שכן הפריע לי,מבלי לגרוע חלילה מהצוות של אורי,ושל איזי,איפוא היו 12 הצוותים האחרים? למה שם לא צילמו? בטוח שלהם היו חוויות לא פחות מענינות.בנוסף נדמה לי שהעריכה היתה מבולבלת משהוא.סה"כ רואים יותר ספונסרים,ויותר ענין,וכל זה מבורך.

אדם99

New member
היה מעניין

היו להם כנראה רק שני צלמים ולכן התרכזו רק בשתי ספינות, התוכנית עצמה היתה קצת משעממת אבל היה נחמד לראות דמויות מוכרות על המרקע.

Alex33

New member
זה היה חיובי ומהנה ברמת העיקרון..

לראות חברה' "שלנו" באירוע שייט רציני אתגרי ומעט בינלאומי , הכל בטלוויזיה ארצית , ולא רק כדורגל.. ושלא ניטעה , הושקעו בזה( בתחרות) המון מאמצים ורצון טוב. העריכה קצת מפוזרת וחסרת CONTINUITY ,בלי קשר למספר המצלמות שתקציבית וודאי היה מצומצם.גם העדר רוח לא תרם לתחושת ה- ACTION לה ציפינו. נראה לי שחלק ב'-לפחות על פי מצב הרוח שהשתנה בהמשך-יהי יותר מעניין ויותר קיצבי. אבל האירוע עצמו הוא העיקר והוא היה בהחלט "אבן דרך" בפעילות השייט הישראלי. כל הכבוד ,וכן ירבו!!

amng

New member
אני דוקא די קינאתי בהם וכמו שאומרים

באיידיש הלוואי עולי נראה לי שדי כייפו שם אפילו שלא היתה רוח והיה קקקקקקקקקקקר אורי היה מדריכי בשיא גל והוא בחור חמד ולא נורא אם רוצה לקדם את הנושא ולהצטלם המון לפחות הוא עושה דברים, נחמד נחמד

יוגב100

New member
האקשן האמיתי היה אצל איזי וטים ישרא

לא ניתן לצלם את כל הסירות בשיוט שאורכו כ- 450 מייל הם פשוט מתפזרים. התחרות האמיתית הייתה בין איזי ובין טים ישראל ( הם גם היו הספונסרים של הצלמים ) ולכן אפשר להבין את פשר העניין. באנחה שבשנים הבאות שיוט זה יהיה מעשה של קבע ואם השתתפות של יותר סירות אני בטוח שנראה גם צילומים מהליקופטר ויותר צילומים של צוותים נוספים. התור התחלה זה היה טוב מאד. ואני מאחל לכולנו שיהיה לנו הרבה הפקות בטלוויזיה ואגב אחלה אתר אתם עוד תשמעו ממני. יוגב

למעלה