מי צם ומי גוי כופר? טפו.
A AnnabeI Lee New member 23/9/07 #5 צמתי תחת משטר של הרבנית אמא ../images/Emo13.gif אבל בכלל יום כיפור זה כיף...
K kit k@t New member 23/9/07 #6 אכלתי ארוחת בוקר, אחר כך נסעתי לסן דייגו לראות מירוצי מטוסים (אל תשאלו...) ואז שתיתי וודקה ואכלתי דג, יאמי קאט
אכלתי ארוחת בוקר, אחר כך נסעתי לסן דייגו לראות מירוצי מטוסים (אל תשאלו...) ואז שתיתי וודקה ואכלתי דג, יאמי קאט
צ ציקהלה New member 23/9/07 #9 אוי גם אני ראיתי מרוץ מטוסים ליפני זמן מה היה משעמם עד שאיזה אחד התרסק.
A AngeIDust New member 23/9/07 #7 אני צמתי ואפילו הלכתי לשמוע שופר בבית כנסת בסוף! (אחרי 10 שנים שלא הלכתי לבית כנסת וסביר להניח שגם ב10 שנים הבאות אני לא אלך)
אני צמתי ואפילו הלכתי לשמוע שופר בבית כנסת בסוף! (אחרי 10 שנים שלא הלכתי לבית כנסת וסביר להניח שגם ב10 שנים הבאות אני לא אלך)
E Emc2 New member 25/9/07 #12 מסקנה --> גברים הם כופרים ומקומם בגיהנום נשים הן צדיקות ויעלו השמימה (מסקנות אלו לא מבוססות על מחקר מדעי. סטיית תקן של עד 60%. אף חיה לא נפגעה במהלך התהליך. כשר לפסח. מכיל קיטניות ועדשים סגולים)
מסקנה --> גברים הם כופרים ומקומם בגיהנום נשים הן צדיקות ויעלו השמימה (מסקנות אלו לא מבוססות על מחקר מדעי. סטיית תקן של עד 60%. אף חיה לא נפגעה במהלך התהליך. כשר לפסח. מכיל קיטניות ועדשים סגולים)