מי צופה בצופים?

mulon1984

New member
מי צופה בצופים?

watchmen, אולי אחד הקומיקסים הכי משפיעים בהיסטוריה, עומד להגיע לקולנוע ממש בקרוב. לפי מה שהופיע באתר של וויזרד, בטיזר טריילר של הסרט 300 יש תמונה נסתרת מתוך הסרט ווצ'מן. מצורפת כאן התמונה המדוברת, ואותה התמונה עם שיפורים שעשיתי כדי שגם אתם תוכלו לראות את רורשך מחזיק את הסיכה של הקומיקאי. 300 מסתמן כסרט בננננזונה, וביחד עם הווצ'מן, משפחת סימפסון והעובדה שעכשיו כבר יש לי רישיון, זה אומר שאני כנראה אצטרך למצוא עבודה כדי שיהיה לי מספיק כסף לראות את שלושתם. אבל לא כולם שמחים. אלן מור זועם מתמיד. מילא שהרסו לו חצי מהקומיקסים שלו, אבל עכשיו להרוס את ווצ'מן?! אלן מתגונן באומרו שווצ'מן נכתב כדי להיות קומיקס, והוא בחיים לא יתאים למסך. נקודה חשובה מאוד, שכן בניגוד לפרנק מילר (שהקומיקס שלו הוא כבר חצי סטוריבורד) אלן מור יודע לנצל היטב את המעלות הייחודיות של הקומיקס שלא קיימות בקולנוע או בספרות. נו, נחיה ונצפה. אם גם אתם רוצים לראות את הטריילר ולנסות להבחין ברורשך, היכנסו לכאאאאן. בזמן שהטריילר רץ, כסו את עינייכם עם הידיים ותסתכלו על המסך רק דרך החריצים הקטנים שבין האצבעות. זה מאפשר לסנן את התמונות ולהבחין בתמונה יותר טוב.

Hubert Hubert

New member
אצל שי זה מכוון P:

וברור שההפקה של ווצ'מן תרוויח מיליונים, כמו כל סרט אקשן הוליוודי ממוצע, השאלה היא כמה מיליונים, וזה תלוי באיך הסרט יצא, כי אם אני זוכר נכון הסרט של ליגת הג'נטלמנים המובחרים, שגם מבוסס על קומיקס של מור, דווקא די נכשל, או לפחות לא היה הצלחה קופתית מרשימה במיוחד כמו שציפו ממנו. כנ"ל לגבי from hell. את שני הסרטים האלה לא ראיתי אבל את 'ונדטה' כן ראיתי והוא היה דווקא סרט די מחורבן (למרות שלא קראתי את הקומיקס אז אני לא יכול להגיד אם זה באשמת העיבוד או שזה היה גרוע עוד במקור), ככה שאני לא מאוד אופטימי לגבי ווצ'מן.

Peter MFM

New member
ונדטה

תגיד ויסמן, קבלת את המייל ממני עם הקומיקס של ונדטה שעשיתי. שלחתי את זה ליותר מדי אנשים וקבלתי כמה תגובות בודדות, רובן ככולן זועמות. גלנדון לדוגמא אמר: "סיפור מתיש, ציורים איומים. גלנדון". אם קבלת, אז תגיד אם זה באמת כל כך גרוע, ואם יש טעם לשנות את זה ולהציל משם משהו.

Hubert Hubert

New member
אני צריך לקרוא את זה שוב.

אני זוכר שצחקתי מזה בזמנו אבל כמובן שרוב הבדיחות יעברו מעל הראש של מי שלא ראה את הסרט. גלנדון ראה את הסרט? הנה, קראתי שוב. כמו שזכרתי, זה מצחיק, אבל גם נמרח לאללה. אולי עדיף להדק את זה בפורמט מצומצם יותר וצפוף סטייל "כל סרטי אבי ביטר בעמוד אחד" של חגילר מהחוברת המסריחה.

Peter MFM

New member
צודק

כשיהיה לי זין לשבת ולעשות את זה, אני אדחוס את זה לכמה שפחות עמודים ואם זה יצא סבבה, אני אשלח לך לביקרות חוזרת

Peter MFM

New member
אפרופו אבי ביטר

הקומיקס הנ"ל היה אמור להיכנס לאמאפאמ #12, אותו ערכתי במהלך פסטיסל הקומיקס האחרון בסינמטק. אבל בגלל שהוא פורסם שניה לפני זה בחוברת המסריחה הזאת ויתרתי אל זה. קומיקס מוצלח.

Hubert Hubert

New member
בסדר, עכשיו אתה יכול לדפוק אותי

בחזרה. בערך את כל הקומיקסים שטדי שלח לך רציתי לפרסם במסריחה 2, אבל אין לי מושג מתי היא תצא אז היא מוכן לוותר עליהם (לא שיש לי ברירה).

Peter MFM

New member
המייל שלי הומו

הוא רק מקבל וכמעט אף פעם אי אפשר לשלוח ממנו קבלתי את המייל שלך. כל ההסתייגויות שכתבת נכונות, אבל לכתוב ביקורת קומיקס ולהתפלצף זה כיף ולכן בא לי לכתוב את זה ולא ממש משנה לי אם שיניתי למישהו את החיים או לא. אני אעשה רשימה לא מחייבת של קומיקסים לביקורת ואשלח לך. אם יש לך הצעות תציע

דמעות דמעות לאלן מור

מסכן. גנבים פרצו לו למוסך של הבית איפה שהוא מחזיק את הזכויות לכל הקומיקסים שלו וגנבו לו אותם. ועכשיו בלי רשות עושים לו סרטים מחורבנים על הקומיקסים שלו בלי לתת לו שקל. אנא תרמו בלב רחב. יום אלן מור הבינלאומי, יחד נצילו ונרנן בשמחה.

mulon1984

New member
אני כבר לא זוכר

ואין לי כוח לבדוק שוב. תעשי עם הידיים. זה עובד נהדר.

למעלה