מי צודק?

TotalCommnader

New member
מי צודק?

בעלי לחוץ ממלחמת לבנון השנייה שנפלה אצלנו קטיושה ליד הבית. היום נפלה קטיושה בגליל ובעלי סגר את כל התריסים בבית עד שישמע שהכל בסדר. אותי זה מלחיץ לשבת בחלונות סגורים וביקשתי כמה פעמים לפתוח חלון. הוא היה בממד ופעם אחרונה שבקשתי הוא ביקש שאני אעזוב אותו, הוא שם לב שהוא לחוץ ווביקש ממני לתת לו להרגע ובסוף הוא צעק אלי וטרק את הדלת של הממד והבן לשנו בן השנתיים פלוס התחיל לבכות וזה קרה פעמיים. מזל שהתינוק ישן עם דלת סגורה. מי אחראי למעשים שהילד בכה אני או הוא?

seeyou

New member
השאלה היא לא מי צודק-אלא

מי מרוויח ומי מפסיד. בעלך לחוץ ממלחמת לבנון? אפשר להבין . אני לא מצליח להבין מה היה דחוף לך לפתוח את החלון. לא יורד גשם? או גם בגשם את עם חלון פתוח. שורה תחתונה אם את חושבת לנהל נשואים על בסיס "מי צודק" את עושה טעות(לדעתי) עדיף ליזום סקס כאשר הוא נכנס לפחד-זה ירגיע אותו יותר ויהיו פחות צעקות בבית או בכי של ילדים. גם בממד אפשר לעשות סקס וגם כאשר כול החלונות סגורים והקטיושות שורקות בסביבה.

chenby

New member
שניכם צודקים ושניכם לא צודקים

מה זה משנה מי צודק? בגלל צדק נופלות לכם קטיושות על הבית, אז מספיק יש מלחמה בחוץ למה להכניס אותה לבית? בעלך לחוץ הוא מפחד, במקום להכנס איתו למלחמות צדק- תקשיבי לו רגע- הוא לחוץ ומפחד. הוא מרגיש בטוח יותר שהחלון סגור, תקשיבי לו.. הוא ביקש שתעזבי אותו להרגע - תעזבי אותו להרגע... מה זה משנה שהילד בכה? ילדים בוכים כל הזמן אל תכניסי את עצמך לבעלי גרם לילד לבכות ... שטויות. ותניחי לבעלך להתמודד איך שהוא צריך.. ואת תתמודדי איך שאת צריכה. ממקום של פרגון וחופש אחד לשני והקשבה, אף אחד לא יבכה ולא יטרוק דלתות.

TotalCommnader

New member
תגובה

אני חודש וחצי אחרי לידה לא מרגישה טוב לחוצה והורדת והחושך בבית מלחיץ אותי והילד בכה בתגובה ישירה להתנהגות שלו. מה זה שטויות שהילד בוכה כתוצאה מההתנהגות שלו?

מריוס זכריה

Member
מנהל
כלומר, את כבר בטוחה שאת צודקת והוא טועה

אם את רוצה לזה אישור בכתב, שתוכלי למסגר אותו ולתלות בסלון, תני לי את הכתובת שלך ואשלח לך אישור כזה חתום כדת וכדין. ואז תוכלי בכל ויכוח להפנות את בעלך המוגבל לאישור, ולהראות לו שאת תמיד צודקת. בהצלחה! מריוס

קודם כל שבת שלום

גם לחברה שלי יש לה פחות או יותר אותו סיפור אתן צריכות להבין שאין לו אפשרות להשתלט על זה זה פחד אחרי מלחמה יש הרבה גברים שחזרו עם הלם קרב וקשה להם להיות בחושך או לבד או כל מיני דברים כאלה ואחרים. תתמכי בו תחבקי אותו ותגידי לו שיהיה בסדר הראיון של הסקס היה מצויין
תראי לו אהבה ותמיכה זה מה שהוא צריך. הוא לא באמת רוצה לעזוב כשאמר לך. זה פשוט בגלל הפחד שמשתלט עליו, אם הוא היה יכול הוא היה זורק אותו החוצה. ין פה משחקי כבוד. ברגע שקורה דבר כזה תבואי את ו/או הילד תשבו בממ"ד תשחקו או תשירו או כל דבר אחר כדי להשכיח את הפחד. תתמכי בו. שבת שלום

מריוס זכריה

Member
מנהל
בנות, בהתקף פחד או חרדה הציוד הגברי מושבת...

איך סקס כשהוא מת מפחד? הגזמתן... מריוס

seeyou

New member
אני בטוח שב"ממד" שלה../images/Emo8.gif הפחד שלו יעבור

מצד שני אתה צודק מפחד היא אמורה "לעזור לו" להכנס לממד שלה
לא חייב להיות סקס לפי הספר-מספיק (לדעתי) מספיק קצת יחסי מין או מין יחסי-על מנת להרגיש מוגן-ואין ממד יותר טוב מאשר של אישה מבינה.

לא חייב מין

אפשר להראות חיבה כמו שאמרתי לחבק אותו ולדבר איתו לשחק משחק ביחד או לספר בדיחות משהו שיגרם לו לעבור את זה ולאט לאט להרגע

seeyou

New member
בגילך../images/Emo140.gif גם אני חשבתי שזה מספיק

לשחק משחק ביחד תמיד זה נעים אם נגמר בצורה יפה ברוב המשחקים יש מנצחים ומנוצחים

התכוונתי משחק רגיל ...../images/Emo13.gif

כזה שאפשר להעביר את הזמן קלפים/מונופול... או אפילו 7 קוביות חחחח העיקר שהוא ישכח את הפחד לרגע קט! ואל תצחק עליי שאני קטנה!!!

seeyou

New member
בכול משחק רגיל בינו לבינה יש ../images/Emo25.gif

באמת שאני לא צוחק עליך בגלל הגיל שלך-אני פשוט מקנא בך

תגדי תודה שזה רק זמני

בעלי באופן תמידי אוהב תריסים סגורים ...............ואותי זה מדכא....כשאני בבית לבד הכ-ל פתוח ומואר וכשהוא חוזר הכל נסגר (ברצינות)............ אז אני מדליקה חשמלים.והגענו להסכם שאיפה שאני נמצאת (נגיד מקפלת כביסה בחדר מסויים( שם אני כן פותחת ת'חלון..... לעניינכם- אם זה משהוא חדש הוא דיי זועק לעזרה, אני חושבת שהוא סובל מחרדתיות וזה משהוא שאמורים לטפל בו........... ובאמת מי צודק או מי טועה זה לא חכם...............

למעלה