מי צודק לדעתכם?

אטל81

New member
מי צודק לדעתכם?

חזרתי היום מאוחר לבית (לימודים) ובעלי היה בבית ואמר לי שהוא הכין לי הפתעה, שהוא ארגן משהו בבית ושהוא לא רוצה להגיד לי עד שאגיע לבית....הגעתי לבית, ישר לשירותים (התאפקתי הרבה זמן) וההפתעה נגלתה למול עיניי: הוא תלה מדף (כוננית) מעל השירותים והניח שם את המגבות מגולגלות אחת על השנייה. אני חושבת שזה לא טוב, כיוון שהאדים של המקלחת יכולים להרוס את המגבות, לגרום לזיהום וכו'..... והוא טוען שאני לא צודקת. מה אתן אומרות?

SILIVAS

New member
א. כל הכבוד לו

ב. לא חושבת שמשהו יקרה למגבות. הרי מאווררים את המקלחת אחרי שימוש

אטל81

New member
אמממ...

העניין הוא שאני לא אוהבת את הרעיון שישר איך שנכנסים לחדר השירותים הדבר הראשון שרואים זה ערמה של מגבות - לי, אישית זה לא נראה אסתטי.... אני מסכימה שהרעיון היה יכול להיות יפה, וגם אמרתי לו, אני פשוט עוד לא רגילה לזה.

SILIVAS

New member
אם אני מבינה נכון חדר האמבטיה והשירותים

נמצאים באותו מקום? אני חושבת שלא יקרה כלום. כמו שהציעו לך תשאירו רק 2-3 מגבות לשימוש מיידי והשאר להשאיר בארון דווקא נראה לי יפה הרעיון עכשיו את חייבת להעלות תמונה
ות'פרגני לגבר שלך

עכשיו שיבוא אלי... אני צכה מדף לטוסטראובן

שנקנה לפני ראש השנה
לדעתי זה שיא הנוחות לשלוף מגבת בסוף המקלחת מהמדף, ולא להכין מראש. אם את חוששת למגבות, אל תאכסני שם את כל המלאי, רק מס' מגבות שישמשו בתקופה הקרובה.

מקסימום

אם זה לא יתאקלם לך המגבות, תחליפי את המגבות בנרות רומנטיים או בפרחים או משהו אחר כל הכבוד לאיש שלך על ההשקעה והמחשבה, תפרגני ותהני.

למעלה