מי פנוי באוגוסט?

Jen74

New member
מי פנוי באוגוסט?

נכון לעכשיו, ככל שזה תלוי בי, מפגש פורום יתקיים במהלך חודש אוגוסט, ככל הנראה ביום שישי בשעות הבוקר. עוד לא הספקתי לברר לגבי מקומות ואני מעדיפה שזה יהיה מקום ללא תשלום בכניסה כי אז לא כולם יוכלו להגיע. אני גם מעדיפה שזה יהיה באזור מרכזי קרוב לתחנת רכבת ותחבורה ציבורית של אוטובוסים כדי שכמה שיותר גולשים/ות יוכלו להגיע. מי שרוצה ויכול להגיע למפגש באחד מימי השישי באוגוסט שיאשר כאן

Black Devil18

New member
יום שישי זה יום קצר

ועמוס מבחינת המשפחה , נצטרך לחזור מהר הביתה , כי גם התחבורה הציבורית מפסיקה לעבוד בשעות הצהריים. אני אישית לא זקוק לתחבורה ציבורית כי אני בעל רישיון ורכב , אך יש פה אנשים צעירים שיתקלו בבעיה ( הורים שלא יוכלו להסיע אותם בגלל לו"ז וענייני בית של שישי , או תחבורה שתיפסק בצהריים ולא יהיה להם איך לחזור ). אם כבר עושים מפגש , אז עושים מפגש , וכדי שלא יהיה שעה או שעתיים רצוי שיהיה ביום חול רגיל (א-ה ) אבל זו רק דעתי.

Jen74

New member
אוקיי, הגיוני ../images/Emo3.gif

חשבתי שאולי בשישי נעשה נגיד מעשר בבוקר עד 14 נגיד, זה ארבע שעות מפגש. אבל יש בזה משהו שזה יום קצר מבחינת תחבורה ציבורית והורים שאולי מתכוננים לשבת. בשביל זה אני שואלת

גם אני חושבת שזה יום בעייתי..

אם כבר לקראת סוף השבוע, אז יום חמישי יותר מתאים.. אבל גם אם זה יצא יום שישי אפשר לעשות מאמץ.

בעיקרון ../images/Emo45.gif

אבל זה תלוי בזמן ובמקום: שלא יהיה מרוחק מהעיר שבה נקבע המפגש-במרכז. שעה נוחה- שעה שבה אין יותר מדי פקקים, שעה שבה עדיין לא נכנסת שבת. וצריכים להתחשב בזה שחלק מחברי הפורום עובדים.

Black Devil18

New member
../images/Emo6.gif וואי כמה שאתה תמים

יום שישי = יום ללא פקקים ?! איפה באיזו אוטוסטרדה אתה חי ?
, זה היום שבו כולם על הכביש , בקניות , ובדרכים למקומות שונים ומשונים לקראת שבת. כבר סיבה אחת למה לא לערוך את המפגש בשישי
. בקשר לגולשים שעובדים - גם אני עובד כמעט כל יום בשבוע. אני מאמין שרובם עובדים פה בחצאי משרות , אז לא אמורה להוות בעיה , ניתן לשנות ולהחליף משמרות , או להגדיר בסידור עבודה לשבוע הבא יום חופש - בתנאי שמועד המפגש יקבע שבוע מראש. זו לא אמורה להיות בעיה.
עכשיו - בגלל כל הסיבות שמניתי , לדעתי כדאי לשנות את יום המפגש.

טווול

New member
אני חושבת

אני חושבת שאי אפשר לסדר לכל אחד בדיוק בשעה שהוא יכול. ננסה לסדר את זה שכולם יוכלו לבוא אבל צריך להתחשב בזה שתמיד היה זה שלא יכול לבוא,אז אני אומרת אולי יום שישי לא אבל עם נתחיל להתווכח על כל יום שעה ודקה היה לנו מפגש פורום רק עוד שנה!

Black Devil18

New member
ברור שלא נריב על כל יום

אבל יום שישי זה יום קצר , יש אנשים שבאים מרחוק , יש פקקים = הם יתעכבו בדרך ואז יהיו פחות זמן במפגש, ויצטרכו להיות בלחץ על החזרה שלהם , כי התחבורה מפסיקה לעבוד בצהריים. ברור שלא נתווכח , וברור שיהיו את אלה שלא יגיעו. פתרון - לנעוץ שירשור תאריכים באוגוסט , עם מיקום ידוע מראש למפגש , וכל אחד ישרשר מתחת לתאריך שנוח לו. התאריך בו יהיו רוב התגובות - בתאריך זה יהיה המפגש.

Jen74

New member
לקראת סופשבוע אני אפתח שרשור חדש

עם שלוש אופציות באוגוסט לבחירתכם וגם שתיים-שלוש אופציות של מקומות מפגש לבחירתכם. אני אומרת מראש שבשום אופן אני לא מוכנה להיפגש בעזריאלי. הם מגעילים שם לילדים ונוער ואני לא מוכנה לספק להם פרנסה כשהם מתנהגים ככה לחבר'ה הצעירים.

Jen74

New member
באופן אישי מתאים לי גם באזור שלי

אני גרה בלוד וכל מה שבאזור מתאים לי: רמלה, רחובות, נס ציונה. גם ראשון באה בחשבון. יש את גן העיר במרכז ראשון ויש לא רחוק משם במרחק של רבע שעה הליכה, תחנת רכבת של ראשון.

Black Devil18

New member
נסגור על ת"א?

ת"א מאוד קרובה לך , אבל לי זה שעה וחצי נסיעה , וגם ראשון זה שעה ושלושת רבעי.. אז זה כבר לא משנה. רק רציתי לנסות להדרים טיפה

למעלה