מי פותר את החידה?
ה הלה321 New member 25/11/11 #3 אשמח לדעת גם... יש לי גור דומה מאד לחתול הזה. מהו הגזע? אצלי אגב, הזנב שבור בסופו... תודה, הלה
J JM222 New member 25/11/11 #12 מאיפה החידה? והאם השם ישראלי? אנחנו אמורים להכיר את החתול שבתמונה? כי אני, למשל, לא צופה בטלביזיה, אז יש הרבה "אושיות-תרבות" (כמו סער ואיילה או יפות וחנונים או מישהו זוארץ או מישהו תדמור) שאין סיכוי שאזהה...
מאיפה החידה? והאם השם ישראלי? אנחנו אמורים להכיר את החתול שבתמונה? כי אני, למשל, לא צופה בטלביזיה, אז יש הרבה "אושיות-תרבות" (כמו סער ואיילה או יפות וחנונים או מישהו זוארץ או מישהו תדמור) שאין סיכוי שאזהה...
J JM222 New member 25/11/11 #13 ועוד דבר - התשובה היא כניראה שם של אשה שם נעורים - זה השם שלפניי החתונה. או שם של מישהו ששינה את שמו. אבל רוב הסיכויים שזו אשה שהתחתנה.
ועוד דבר - התשובה היא כניראה שם של אשה שם נעורים - זה השם שלפניי החתונה. או שם של מישהו ששינה את שמו. אבל רוב הסיכויים שזו אשה שהתחתנה.
א אורקיסטאר New member 25/11/11 #14 שם נעורים = הכט חתוך את זנבו של החתול , נחתך ול נשאר החת = הכט. שם משפחת נעוריו/ה - הכט. יכול להיות ?
שם נעורים = הכט חתוך את זנבו של החתול , נחתך ול נשאר החת = הכט. שם משפחת נעוריו/ה - הכט. יכול להיות ?