מי פה?????
I i l i New member 30/1/04 #3 ענתת... מעניין למה.. כל פעם שאני משאירה לך הודעה לבוא ולדבר איתי פנים מול פנים את מפחדת?! מה קרה האינטרנט נטש בחיים האמיתיים.. ביטחון עצמי יש לכאלה שלא מפחדים.. את עלובה...!
ענתת... מעניין למה.. כל פעם שאני משאירה לך הודעה לבוא ולדבר איתי פנים מול פנים את מפחדת?! מה קרה האינטרנט נטש בחיים האמיתיים.. ביטחון עצמי יש לכאלה שלא מפחדים.. את עלובה...!
P p r u d e n s New member 31/1/04 #7 סתיותיו../images/Emo182.gif|מרי| נהוג להגיד "צ'יקן". או "תרנגולת". או "פחדנית", בפשטות. אני מעדיפה "תרנגולת", כי אז לא צריך להוציא את הקללות מההגדרה של חיות משק.|שנון|
סתיותיו../images/Emo182.gif|מרי| נהוג להגיד "צ'יקן". או "תרנגולת". או "פחדנית", בפשטות. אני מעדיפה "תרנגולת", כי אז לא צריך להוציא את הקללות מההגדרה של חיות משק.|שנון|
ס סתיו מם New member 31/1/04 #5 אני פה../images/Emo24.gif אבל עברו יומיים מאז ההודעה שלך. איפה את??? הלו???
מ מיצי בפעולה New member 31/1/04 #6 אני פה עכשיו אבל אני גם בדיוק הולכת לישון כי הייתי היום בurban play ואני מתה מעייפות ואני לא יודעת איך החזקתי מעמד עד עכשיו
אני פה עכשיו אבל אני גם בדיוק הולכת לישון כי הייתי היום בurban play ואני מתה מעייפות ואני לא יודעת איך החזקתי מעמד עד עכשיו
N nina ni New member 1/2/04 #8 מה זה ה urban play ?../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif סרט? ספר? סטייה?
מ מיצי בפעולה New member 1/2/04 #9 חח כן סטייה...סתם זה מין פרסום שאורנג' אירגנה בדיזינגוף... והיה שם ראפרים דיג'יים וברייקדאנס וכל מיני דברים שווים
חח כן סטייה...סתם זה מין פרסום שאורנג' אירגנה בדיזינגוף... והיה שם ראפרים דיג'יים וברייקדאנס וכל מיני דברים שווים