מי פה?

לירדן לשירן ולעוד כמה...

אני לא יודעת מה יש לכן אבל אני מצפה מכן להגיד לי מה יש לכן איתי אוקי!! ואל תגידו שכלום...

לליאוריי ולכולם!!!!1

תראי מאמי אני דיברתי איתך על זה כבר... ואני חושבת שאם עוד משהו כועס עליך הוא צריך להגיד לך למה... ולא להסתיר את זה !!!!!!! הבנתם חבר'סס??????? תגידו לה למה ואז אולי היא תבין מה היא עשתה לכם.... ואיתך שירני יש לי דיבור צפוף מאוד....חחחחחחח אחותי אני צריכה אותך דחוף אז שתתחברי נדבר.... טוב ליאורי אל תקחי כל דבר ללב אני מתה עליךךךךךךךך... ליאתוששש...

חה חה

אני מסכימה איתך!!! חוץ מזה של "אל תקחי ללב" מזה?? הן חברות שלי ולא נעים לי שהן כועסות עלי!! תתחשבו בי אנשים אני מבקשת... אני לא יודעת למה אבל לאט לאט האהבה שלי לחמסה ניגמרת ואני לא רוצה שזה יקרהההההההההההההההההההה

חוחוחו

אני מקווה שהכל יסתדר..ואני רוצה שהכל הסתדר!! גיליתי משהוווו@@@! גיא שרפי הוא בן בן דוד של אמא שלי ואני לא ידעתייייי

אמממממ

אצלי
הכל אחלה
, רגיל
, קצת משעמם
.... אבל מסתדרים
! המזג האויר
הזה מתחיל לעצבן אותי
- כי אי אפשר להסתובב בחוץ
..(קר.
..) יום שני יש לי אסיפת הורים.
.. וזהו
מה איתך
??? עושה חיים
?

ליאורי סורי להגיד לך ....

אבל חברות שלא אומרות את האמת בפנים הם לא חברות!!!!!! ואני ינסה לסדר הכל..... אם אתי הצלחתי עכשיו נשארה לי רק שירן...חחחחחח

חחח חזרתי לראות מה קורה..

מה מז"א איפה אני.. אני ב... נו... חחח... המבין יבין.. ו..ליאתוש תודה..

הלו?

זה רדיו להיות פה?(מבטא רוסי) חה חה טוב מי שלא יודע(תתתת) אני בגרמניהההה! ואני אוהבת את שרון ואת עידית וליאת! ו..ביי..אה אני אוהבת גם אותך

GlitterKitten

New member
הלווו חזרתייי

אחרי שינת צהריים!!! כמו שצריך
אבל פיספסתי את אתי
דרך אגב...ליאור, את שולחת לי הודעות כשאני לא ליד המחשב (המחשב שלי דלוק 24 שעות) אז נשמה לא לחשוב שאני כועסת עלייך

*האמ* פה זה כבר בעיה..

שאת לא יודעת מה עשית לי שירן.. כי אני לא הולכת לוותר לך של זה בכזו קלות!! את פגעת בי מ-א-ו-ד-! ואני אפילו בכיתי מזה!

dinora12

New member
*אהמ*ליאור*אהמ*../images/Emo95.gif

או שאתן משלימות או שיש לך עסק איתי!!!!!!!!!!!!

חחחחחח

מעין אני יודעת על מה אני מדברת כשאני אומרת שאני לא רוצה להשלים איתה!! ותאמיני לי שזה משהו דיייייייי צודק!! או.ש.......את יודעת מה!!?..סבבה אני עם שירן השלמתי!! אבלללללל עם עוד פעם אחת היא עושה לי את זה אז אני לא מדברת איתה!!

למעלה