מי פה?

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

noor נור

New member
בצער רב ובייגון קודר אני מכריזה ../images/Emo1.gif

עם פרישתי ומעברי לעולם שהכל טוףףףףףף בו...נשיקות לכן בנות יקרות- הזקנה צריכה לישון!!!

yellowt

New member
אוי ..אני צוחקת......חמודה.....צריך

גם לחייך אין לנו ברירה.....ואני הייתי פעם מה זה צחקנית.....וזה נעלם לי לאחרונה.....ממש ממש.... ואני מתגעגעת לצחוקים טובים כאלו.. ולפעמים כשאני צוחקת אני מרגישה כאילו אני בוגדת באחי המת....ממש ככה כאילו מה אני צוחקת בכלל.... מוכר לכן?

noor נור

New member
האמת????? אני מתגעגעת לבכי הנורא

שלא הפסיק במשך חודשים...מרגישה שמשהו בי נכבה, יודעתשמשהו בי נכבה, ולא מצליחה לעורר אותו....

yellowt

New member
ואני לעומתך בוכה בשניה....

כמעט 3 פעמים ביום... כל דבר שמזכיר לי את משה ואני מתמלאת בדמעות, זה ממש בלתי נשלט אצלי......

sad

New member
ואני הייתי שמחה להכיר את הבכי הגדול

הזה. כמע שלא היתה לי הכרות עמו, מעט מאוד אני היתי "בסדר" ו"כלום לא קרה" אח"כ היה לי כל כך עצוב שלא יכולתי לבכות מרב עצב ואחר כך זה נרגע ולפעמים קצת בכיתי אבל הלוואי שהייתי עושה את זה כמו שצריך...

yellowt

New member
חמודות שלי...אני פורשת.....

נעמתם לי מאד.....ובנימה אופטימית זו והרבה יין בלב אלך לי למיטתי שבא כבר נוחרים בעוז...אויש אני מחרטטת נכון? טוב שאפשר להאשים את היין..... אני צוחקת לעצמי...איזה לאט אני פתאום כותבת בגלל היין..... טוב מקווה שנפגש שוב מחר...היה לי כייף... תותינה

sad

New member
כן זה מוכר

ולרגע בא לי להגיד לך, זה יעבור, את עוד תשמחי אני מבטיחה אבל מה זה יעזור? זה מה שכרגע את מרגישה יהיה מזה ומזה יש עוד הרבה קלישאות שדרך אגב הן נכונות אבל כל כך בנאליות, לדוגמא: הוא היה רוצה שתשמחי תהיי בסדר בשביל אמא, בשביל הילדים אז אני לא אמשיך..

yellowt

New member
אוי מכירה את המשפטים האלו טוב טוב.

כמה שאנו עוברות את אותם הדברים זה פשוט..אין לי מילים....

למעלה